Open Dag Noardwand

Kom een kijkje nemen in hét klim- en bergsportcentrum van Friesland


Op zondag 10 november van 09:00 tot 17:00 uur staan de deuren van Mountain Network Noardwand in Leeuwarden open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen in hét klim- en bergsportcentrum van Friesland!

KLIMCLINICS

Op deze dag vinden er de gehele dag klimclinics, workshops en demonstraties plaats voor iedereen die onder professionele begeleiding van onze instructeurs kennis wil maken met de klimsport. Dus altijd al eens kennis willen maken met de klimsport? Dit is je kans! De clinics kosten slechts € 5,00 per persoon (normaal € 15,00 per persoon) en duren 1 uur.

Gedurende de dag worden er drie soorten clinics gegeven:

  • Clip ’n Climb: Iedereen vanaf 5 jaar kan tijdens de open dag voor een klein bedrag onze kleurrijke uitdagingen van de Clip ’n Climb proberen. We hebben er maar liefst 12! Zet de snelste tijd neer, spring op grote hoogte naar een boksbal die in de vrije ruimte hangt of beklim onze ‘stairway to heaven’. Natuurlijk zit je goed vast in een echte klimgordel en word je automatisch gezekerd.
  • Introductieles jeugdklimmen: Voor jeugd vanaf 7 jaar is er de introductieles jeugdklimmen. Op al onze vestigingen hebben we een jeugd afdeling, genaamd Mountain Club. Hier klimmen minderjarigen onder toezicht van ervaren instructeurs. Tijdens de introductieles beleef je hoe het is om bij onze jeugdafdeling te klimmen. Ouders en begeleiders krijgen tijdens de introductieles voor de jeugd uitleg en toelicht van onze hoofdmedewerker die doorgaans de Mountain Club aanstuurt. Natuurlijk is er alle gelegenheid om vragen te stellen.
  • Introductieles voor volwassenen: Deze les is geschikt voor alle (jong) volwassenen die kennis willen maken met het sportklimmen. Ben je van plan om de basiscursus te volgen, wil je weten of de sport wat voor jou is of wil je gewoon een keertje klimmen? Dan is deze introductieles perfect geschikt voor jou! Tijdens de introductieles komen klimmen en boulderen aan bod. Na afloop van de les heb je genoeg kennis en ervaring om als zelfstandig boulderaar bij ons te komen boulderen. Om zelfstandig te kunnen klimmen dien je nog een basiscursus te volgen.

GRATIS ENTREE EN WORKSHOPS

Klimmers die zelfstandig kunnen klimmen ontvangen tijdens de open dag gratis entree en kunnen zich aanmelden voor diverse workshops. Zorg wel dat je als klant bij ons staat geregistreerd. Dat kan op locatie, maar van te voren inschrijven scheelt veel tijd.

Wil je leren voorklimmen en overweeg je later dit jaar een cursus te volgen? Doe dan alvast mee tijdens deze workshop, zodat je al een beetje op weg wordt geholpen. Wil je tips om je klimtechniek te verbeteren? Dan is workshop 2 er speciaal voor jou! Je krijgt tips en tricks van onze hoofdroutebouwer en trainer Jelmer. Altijd al eens willen klimmen op de rotsen? Kom naar de workshop buitenklimmen van onze instructeur Daniëlle. Zij heeft jaren instructie gegeven op de rotsen bij onze vestiging in de Belgische Ardennen. Tijdens de workshop krijg je informatie over topo’s, materiaal en voorlichting over mogelijke cursussen. Tot slot krijg je in de workshop speedklimmen instructie van een speedklimmer op de enige officiële speedklimwand van Nederland. Wil je meedoen aan een workshop? Aanmelden kan onderaan deze pagina!

Workshop 1 10.00 – 11.00 uur Introductie voorklimmen
Workshop 2 11.15 – 12.15 uur Introductie techniek
Workshop 3 13.00 – 14.00 uur Informatie over buiten klimmen
Workshop 4 14.15 – 15.15 uur Speedklimmen

AANBIEDINGEN EN KORTINGEN

Entree is deze dag helemaal gratis voor ervaren klimmers, nieuwe leden profiteren van diverse aanbiedingen en iedereen ontvangt maar liefst 30% korting op klimkleding in onze winkel. Onder de bezoekers worden twee beginnerscursussen Indoor Toprope en een aantal bonnen voor een kennismakingsles verloot. Tevens wordt er onder de jeugd gescout voor nieuw klimtalent. De beste jeugdklimmers ontvangen een gratis maand klimmen bij onze Mountain Club.

Fotograaf aanwezig

Wij maken u er graag op attent dat er tijdens de open dag een fotograaf aanwezig is. Deze fotograaf maakt beelden die Mountain Network gebruikt om de klimsport te promoten. Mocht u daar bezwaar tegen hebben en niet prominent op een foto willen staan, dan kunt u dat kenbaar maken bij de fotograaf. Wij kunnen niet voorkomen dat u (op de achtergrond) alsnog wordt vast gelegd op een foto die uiteindelijk wordt gebruikt voor promotionele doeleinden.

Mountain Network Noardwand

Klik hier voor de routebeschrijving. Tot ziens op 10 november.

Kies hieronder de gewenste clinic. In de boekingsmodule geef je het aantal personen op (maximaal 4) en klik je op de datum van de open dag (10 november). Je ziet dan alle beschikbare tijden. Je betaalt direct online.

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Clinic Opgeven
Direct boeken