Teamuitje Leeuwarden

Klim met je team naar de top van ons klimcentrum

 • Clip 'n Climb, klimmen, boulderen
 • Onze programma's op maat zorgen voor een uniek teamuitje
 • Geniet van een hapje en drankje in ons gezellige bergsportcafé

Offerte aanvragen

Prijs
vanaf € 22,50 per persoon
Duur
afhankelijk van het programma
Personen
minimaal 6 deelnemers
Locaties
Noardwand Leeuwarden

Voor het leukste en spannendste teamuitje in Friesland moet je bij Noardwand in Leeuwarden zijn. Laat je verbazen door de vele activiteiten en mogelijkheden en wordt een topteam!

Als je op zoek bent naar een uniek teamuitje in Leeuwarden, dan moet je zeker bij Noardwand zijn. Aan de hand van jouw wensen maken wij een programma geheel op maat, met de diverse activiteiten die wij bieden. Laat je adviseren over het beste programma om van jouw teamuitje een succes te maken!

Klimmen

Maak samen met je team kennis met de klimsport. In het sportklimmen staan samenwerken en vertrouwen centraal. Samen met jouw team en onze gecertificeerde instructeurs ga je de strijd aan met onze  klimwanden tot wel 20 meter hoog. Na een korte instructie gaat het team met elkaar aan de slag om elkaar de klimwanden op te helpen. Natuurlijk blijven onze instructeurs voortdurend bij de groep om de veiligheid te waarborgen. Of je nou op zoek bent naar anderhalf uur lekker met elkaar bezig zijn, of een activiteit waarin het teamgevoel (nog meer) wordt aangewakkerd; het klimmen is zeker iets voor jou! De clinics zijn geheel naar wens in te vullen.

Clip ’n Climb

Clip ’n Climb in Noardwand is een laagdrempelige activiteit voor maximaal 14 personen. Maar liefst elf kleurrijke en spannende klimchallenges staan voor je klaar om beklommen te worden. Na een korte instructie kan het team zelfstandig door de klimarena bewegen en de challenges kiezen die zij willen doen. Ideaal voor kleine teams die een leuke en ludieke activiteit op hoogte zoeken.

Catering

Ons gezellige bergsportcafé is het middelpunt van het sportcomplex en onmisbaar als start of afsluiting van het teamuitje. Na al het klimgeweld gaat een biertje of frisje er zeker wel in. Praat na bij onze gezellige open haard, of geniet van een heerlijke lunch. Laat je verrassen door de mogelijkheden.

Voorbeeldprogramma

Dit is een mogelijk programma op basis van 15 personen:

 • 13:00 uur: aankomst met een kopje koffie of thee
 • 13:30 uur: Teamklimmen
 • 14:45 uur: Clip ’n Climb
 • 15:45 uur: borrel in ons gezellige sportcafé
 • 16:30 uur: afsluiting

Waarom Mountain Network?

 • Wij zijn al 30 jaar actief op 7 locaties in Nederland om iedereen veilig naar de top te krijgen.
 • Mountain Network is een NKBV-opleidingscentrum; onze instructeurs zijn gecertificeerd volgens de nieuwste eisen van de NKBV.
 • Onze jarenlange ervaring zorgt ook in onze nieuwste locatie in Leeuwarden ervoor dat we een perfect teamuitje voor jullie kunnen organiseren.
 • Noardwand is onze nieuwste locatie, gelegen in sportcomplex Rengers met voldoende gratis parkeerruimte in de buurt.

 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl