Reserveren klimmen Arnhem

Reserveer hier je klimsessie

 • Reserveer hier je klimsessie
 • Klimmen van maandag t/m zaterdag in de klimhal, op zondag op Valkenhuizen
 • Lees de informatie op deze website goed door

Boeken

Prijs
afhankelijk van toegangsbewijs
Duur
Overdag vrije inloop, avond van 19:00-23:00 uur. Bloksessies van 2 uur op Valkenhuizen
Personen
maximaal 45 klimmers (binnen), maximaal 14 klimmers (Valkenhuizen)
Locaties
Arnhem

Via deze pagina reserveer je je klimsessie bij Mountain Network Arnhem. Let op: alleen zelfstandig sporters kunnen via deze pagina reserveren, voor kennismakingslessen, cursussen, of groepsuitjes kijk je op de pagina klimaanbod.

OPENINGSTIJDEN

Maandag dinsdag, donderdag en vrijdag: 15:00-23:00 uur
Woensdag: 13:00-23:00 uur
Zaterdag: 09:00-19:00 uur
Zondag: GESLOTEN, de klimwand op Valkenhuizen is geopend. Hiervoor is reserveren verplicht!

We hanteren een maximaal aantal bezoekers. Via de reserveringsmodule kan je voor de verwachte piekmomenten een reservering maken om zeker te zijn van een plekje. Doordeweeks is dit in de avond van 19:00 tot 23:00 uur. Buiten de verwachte piekmomenten is reserveren niet nodig en niet mogelijk, je kan dan gewoon binnen lopen en aan de slag. Voor het klimmen op Valkenhuizen op zondagen blijft reserveren verplicht!

INFORMATIE

 • Een zelfstandig klimmer is een persoon met een klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope of hoger. Een zelfstandig boulderaar heeft geen klimvaardigheidsbewijs nodig.
 • Zowel abonnementhouders, strippenkaarthouders als mensen met een los entreebewijs kunnen een plek reserveren.
 • Op Valkenhuizen duurt een sessie maximaal 2 uur.
 • In juli en augustus kan je van maandag t/m zaterdag binnen klimmen. Op zondagen in juli en augustus is de klimhal gesloten en kun je buiten klimmen op de klimwand van Sportcentrum Valkenhuizen.
 • Wil je na het sporten nog een drankje nuttigen? Gezellig! Op basis van beschikbare plaatsen kan je zitten aan de bar of aan een van de tafels in de horecaruimte. Ook de shop is dan geopend. Bij Valkenhuizen is geen horecagelegenheid.
 • Meer informatie omtrent de Corona maatregelen vind je op: mountain-network.nl/corona. Hier vind je ook de richtlijnen van jouw activiteit(en). Stel jezelf goed op de hoogte voordat je naar de locatie komt.

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie:

Direct boeken

Type Opgeven
Direct boeken

Hierboven kies je de juiste discipline en het juiste toegangsbewijs. Via de knop Direct boeken kom je in het reserveringssysteem. Indien je voor een los entreebewijs kiest, dan kan je deze op locatie pinnen. Let op: we accepteren geen contanten!

RESERVEREN

Kies hierboven wat op jou van toepassing is. Je kan slechts voor één persoon tegelijk reserveren. Dit is anders dan het buiten klimmen op Valkenhuizen vóór 1 juli, waar je nog wel met twee personen gelijk kon boeken. Staat jouw favoriete datum en/of tijd niet meer in de reserveringsmodule? Dan zijn we helaas op dat moment volgeboekt. Het is niet mogelijk om extra plekjes vrij te maken. Abonnementhouders kunnen tot 30 dagen vooruit reserveren, strippenkaarthouders en klimmers met een los entreebewijs kunnen tot 14 dagen vooruit reserveren.

Voor de tarieven van losse toegangsbewijzen, strippenkaarten en abonnementen kijk je hier. Wil je een strippenkaart kopen of een abonnement afsluiten, dan kan dat alleen aan de balie. De NKBV-korting is de komende tijd niet geldig.

Wil je reserveren voor het buitenklimmen op Valkenhuizen vóór 1 juli? Kijk dan hier.

VOORWAARDEN

 • Je kan alleen klimmen indien je beschikt over minimaal een klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope. Voor zelfstandig boulderaars of fitnessers zijn geen instroomeisen. Iedereen maakt een reservering of koopt een toegangsbewijs, óók als men alleen maar zekert (met een introducee).
 • Tevens dien je ingeschreven staan bij Mountain Network. Dit kan online via mountain-network.nl/inschrijven. Blijk je bij controle niet te staan ingeschreven, dan kan je helaas niet sporten.
 • De Algemene Voorwaarden van Mountain Network zijn van toepassing op deze activiteit.
 • Tot 24 uur voor je geplande tijdslot kun je een mailtje naar de locatie sturen om je sessie te annuleren. Klim je op een strippenkaart, dan wordt er geen strip van je kaart afgeboekt. Annuleer je binnen 24 uur, of kom je niet naar je geplande tijdslot? Dan wordt er een strip van je strippenkaart afgeboekt indien van toepassing.

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie:

Mountain Network Arnhem
+31 (0)88 123 69 15 of mail: arnhem@mountain-network.nl