Leuk kinderfeestje in Dordrecht organiseren? | Al 30 jaar Mountain Network

Boulderfeestje Dordrecht

Het stoerste feestje van Zuid-Holland

 • Een spannend en sportief feestje, maar niet te hoog de klimwand op
 • Volledige begeleiding door onze gecertificeerde instructeurs
 • Sluit af met onbeperkt limonade en chips

Boeken

Prijs
vanaf € 16,70 per deelnemer
Duur
ca. 1,5 uur
Personen
minimaal 7 deelnemers
Instroom
minimaal 7 jaar oud
Locaties
Dordrecht

Wil jij een stoer en spannend feestje geven voor je verjaardag of voor iets anders dat je te vieren hebt? Kom dan naar Mountain Network Dordrecht. Wij zorgen ervoor dat dit een feestje wordt dat niemand snel zal vergeten!

Geef je binnenkort een verjaardagsfeestje of heb je wat anders te vieren en wil je iets bijzonders doen? Kom dan met je kinderfeestje boulderen in Dordrecht. Onder begeleiding van onze instructeurs ga je met je vriendjes en vriendinnetjes de uitdaging aan de beste boulderaar te worden op onze boulderblokken. Onze instructeurs leggen je uit hoe je veilig naar boven kan boulderen en hoe je veilig valt op dikke valmatten. Natuurlijk blijft de instructeur erbij om de veiligheid te controleren, maar jullie gaan samen aan de slag om je grenzen te verleggen en elkaar aan te moedigen om zo goed mogelijk te klimmen. Hoogtevrees is niet nodig, want je bepaalt zelf hoe hoog jij klimt op onze maximaal 4,5 meter hoge boulderblokken. Of je nu sportief bent of niet: iedereen kan boulderen!

In tegenstelling tot het klimmen ga je niet de hoogte in maar klim je meer van links naar rechts. Ook zit je niet gezekerd aan een touw maar liggen er dikke matten op de grond om in te vallen.

Na het boulderen krijgen jullie een heu boulderdiploma en als jarige wordt je natuurlijk extra in het zonnetje gezet! Met wat lekkers en limonade kunnen jullie in ons sportcafé nog lekker nagenieten van deze spannende dag.

Voorbeeldprogramma

Wij werken voor kinderfeestjes in vaste bloktijden van 1.5 uur klimmen. Bij online boeken ziet u de beschikbare dagen en tijden. De starttijd is inclusief een kwartier aankomst (bijvoorbeeld 16:15 uur, het klimmen start dan om 16:30 uur).

 • Aankomst, omkleden
 • Anderhalf uur boulderen onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs
 • Lekker en limonade (ook de mogelijkheid om cadeautjes uit te pakken)
 • Afsluiting, omkleden

Duur: 2 uur

Kinderfeestjes bij Mountain Network

 • Wij zijn al 30 jaar actief op 7 locaties in Nederland om iedereen veilig naar de top te krijgen.
 • Mountain Network is een NKBV-opleidingscentrum; onze instructeurs zijn gecertificeerd volgens de nieuwste eisen van de NKBV.
 • Er is geen actieve rol van ouders / extra volwassenen noodzakelijk, maar dit mag natuurlijk wel. Onze instructeurs blijven voortdurend bij de kids om alles veilig te laten verlopen.
 • Ons klimcentrum is gevestigd op het Leerpark in Dordrecht, een moderne en sportieve omgeving, met voldoende gratis parkeerplaats.
 • Mountain Network Dordrecht is de nieuwste klimhal van Mountain Network. Binnen ons klimcentrum hebben we twee aparte klimhallen, met verschillende hoogtes en een eigen boulderhal. Zo kan iedereen zijn eigen uitdaging vinden.

 

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Soort boulderfeestje Opgeven
Direct boeken

Wilt u binnen een week het feestje laten plaatsvinden, neem dan contact met ons op via
sales@mountain-network.nl of telefonisch tijdens kantooruren op 088-1236826.

Een Corona Toegangsbewijs is verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. Ook als je enkel als begeleiding mee naar binnen gaat moeten wij je vragen om de QR Code.

Kosten

Boulderfeestje met chips & limonade: € 16,70 per deelnemer
Boulderfeestje met muffin & limonade: € 17,45 per deelnemer
Boulderfeestje met friet & limonade: € 19,95 per deelnemer

Voor alle feestjes geldt een minimum aantal van 7 deelnemers. 

Beschikbare data en tijden

Wij kunnen feestjes op diverse data en tijden organiseren. Wil je weten welke data en tijden mogelijk zijn? Kijk dan hierboven in de boekingsmodule. Na het invullen van het aantal personen zie je alle data die nog beschikbaar zijn. Wil je weten hoe laat er nog feestjes kunnen starten? Klik dan de gewenste datum aan. Je kan desgewenst direct doorklikken naar direct boeken.

Inbegrepen

 • Anderhalf uur boulderen onder volledige begeleiding van een instructeur
 • Catering (chips incl. limonade)
 • Cadeautje voor de jarige

Uitbreidingsmogelijkheden

 • Uitnodigingskaarten (€ 6,85 per kidsklimparty)
 • Cadeautje in de vorm van een mini-klimhaak (karabiner) voor alle kinderen (€ 1,75 p.p.)
 • Waterijsje (€ 1,00 p.p.)

Minimum leeftijd

Voor elk feestje geldt dat de deelnemers minimaal 7 jaar oud moeten zijn op de dag van het feestje.

Aantal deelnemers groepsboeking

Wij adviseren u het minimum aantal deelnemers te boeken. Mountain Network verrekent namelijk niet de reeds betaalde kosten als u met minder personen deelneemt aan een groepsactiviteit dan u online geboekt heeft. Uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de activiteit kunt u extra deelnemers bijboeken door een e­-mail te sturen naar sales@mountain­-network.nl. De extra kosten dient u vervolgens contant of per pin op locatie te voldoen. Klik hier voor de betalings- en annuleringsvoorwaarden.

 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl