Tarieven fitness

Fitnessen bij MN Dordrecht

In Mountain Network Dordrecht bevindt zich een fitnessruimte (100m²) met kracht- en fitnessapparatuur die ingericht is onder supervisie van NOC*NSF.

Meer informatie

De voordelen

  • Hoge kwaliteit fitnessapparatuur. Deze high end fitnessapparatuur van Keiser werkt op luchtdruk en is eenvoudig in gebruik en geschikt voor zowel de beginnende sporters als de topsporters.
  • Per maand opzegbaar. Uniek aan het fitness abonnement is dat deze per maand opzegbaar is en je dus niet vast zit aan een contract zoals bij veel fitnessscholen wel het geval is.
  • Bar / Eetcafé. Mountain Network Dordrecht beschikt over een eigen bar / eetcafé waardoor het mogelijk is om voor het fitnessen een sportmaaltijd te nuttigen en na het sporten kun je er terecht voor een dorstlesser.
  • Goed bereikbaar. Mountain Network Dordrecht is per auto, fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar.

Tarieven

De kosten voor een fitnessabonnement zijn €35,00. Hiermee kan je onbeperkt te fitnessen. Klimabonnementhouders kunnen GRATIS gebruik maken van de fitnessfaciliteiten! Klik hier voor overzicht van alle tarieven.

Gratis intake

Het is voor iedereen mogelijk om een GRATIS intake te krijgen, waarin we een rondleiding geven in het centrum, de werking van onze fitnessapparatuur uitleggen en we meer vertellen over onze aanpak en de mogelijkheden.

Meer informatie

Meer informatie en om een afspraak te plannen voor een intake kun je terecht aan de balie van de klimhal, een mailtje sturen naar dordrecht@mountain-network.nl of telefonisch contact met ons op nemen via 088 -123 68 40.