Groepsuitje RijnBoulder

Het spannendste groepsuitje van Nederland

Als je op zoek bent naar het sportiefste en meest avontuurlijk groepsuitje van Nederland, zoek dan niet verder. Mountain Network RijnBoulder staat voor je klaar voor een spannend groepsuitje boulderen voor bijvoorbeeld een familiefeest, teamuitje of voor een vriendengroep.

Op zoek naar een bedrijfsuitje of ons onderwijsprogramma? Ook voor bedrijfsuitjes, vergaderingen en meetings kan je bij RijnBoulder terecht. Klik hier voor het aanbod Voor onderwijsprogramma's klikt u hier

 


Op naar de Top in Arnhem

Ons arrangement ‘Op naar de Top’ is de ideale kennismaking met de bouldersport. Onder begeleiding van onze deskundige instructeurs gaan jullie anderhalf uur lang met elkaar de strijd aan tegen de boulderblokken. Wie bereikt de top van de boulders? En wie klimt de moeilijkste boulder van de dag? Het maakt niet uit of je ervaring hebt met boulderen, of dat dit je eerste kennismaking met de sport is. Onze programma’s zijn zo opgebouwd dat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Na de instructie is het mogelijk, voor de echte die-hards om nog lekker door te boulderen.


klimhal Arnhem

Wil je alle facetten van de klimsport ontdekken, dan is een combinatie met  Klimhal Arnhem  zeker mogelijk. Deze klimhal met klimwanden tot wel 17 meter hoog ligt op nog geen 150 meter loopafstand van RijnBoulder. Vraag naar de mogelijkheden!


La Rocca

Na inspanning komt ontspanning! Geniet van een welverdiend hapje en drankje in ons gezellige Grand Café + Pizzabar La Rocca. Zo kan je nog lekker nagenieten van dat wat je vandaag met je groepsgenoten bereikt hebt. Laat je verrassen door de mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl