Bedrijfsuitje Arnhem

Het leukste bedrijfsuitje van Gelderland

Bent u op zoek naar een unieke invulling van uw teamuitje, bedrijfsfeest, vergadering, meeting enzovoort, dan bent u bij Mountain Network Arnhem aan het juiste adres. Hét klimcentrum van Gelderland heeft met haar faciliteiten en regionale contacten altijd een passend aanbod voor de zakelijke klant. Door haar ligging vlakbij de Veluwe kunt u het klimmen in de klimhal met diverse outdooractiviteiten uitbreiden. Of u nu eens op een andere manier wil vergaderen, of op zoek bent naar een sportief en ludiek teamuitje in Arnhem, u zit bij ons altijd goed. Wij verzorgen niet alleen het sportieve gedeelte van het programma, maar wij hebben ook diverse cateringmogelijkheden en een eigen vergaderruimte die tot uw beschikking staat. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden.


Op naar de Top

Ons Op naar de Top-arrangement is perfect geschikt voor uw bedrijfsuitje. U gaat onze klimmuur beklimmen onder begeleiding van een professionele instructeur. U leert enkele basistechnieken, waaronder knopen en zekeren, zodat u en uw collega’s veilig de top van de klimwand kunnen bereiken. Daarbij is samenwerken en vertrouwen in elkaar van essentieel belang. En of u nu sportieve en/of minder sportieve collega’s hebt, dat maakt niet uit! Iedereen kan meedoen! Na het sportieve gedeelte staat ons gezellige bergsportcafé voor u klaar met een hapje en een drankje, zodat u nog even rustig kan napraten over wat u allemaal beleefd hebt.


Vergaderen, meetings en teambuilding

Mountain Network Arnhem heeft ook diverse andere arrangementen voor uw vergadering, meetings of teambuildingsdag. Zowel indoor in en rond onze klimhal, alsook outdoor, op de Veluwe; wij kunnen alles voor u verzorgen, van locatie tot catering. Kijk verder voor meer informatie over de diverse andere arrangementen.