Bedrijfsuitje Arnhem

Het leukste bedrijfsuitje van Gelderland

Bent u op zoek naar een unieke invulling van uw teamuitje, bedrijfsfeest, vergadering, meeting enzovoort, dan bent u bij Mountain Network in Arnhem aan het juiste adres. We hebben in Arnhem twee locaties, bouldercentrum RijnBoulder en Grand Café + Pizzabar La Rocca en klimcentrum Arnhem. De centra liggen op nog geen 250 meter afstand van elkaar en zijn zo de ideale uitvalsbasis voor een bedrijfsuitje, teammeeting of complete teamdag. Hét klimcentrum van Gelderland heeft met haar faciliteiten en regionale contacten altijd een passend aanbod voor de zakelijke klant.Of u nu eens op een andere manier wil vergaderen, of op zoek bent naar een sportief en ludiek teamuitje in Arnhem, u zit bij ons altijd goed. Wij verzorgen niet alleen het sportieve gedeelte van het programma, maar wij hebben ook diverse cateringmogelijkheden en een eigen vergaderruimte die tot uw beschikking staat. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden.


Op naar de Top in Arnhem

Ons Op naar de Top-arrangement is perfect geschikt voor uw bedrijfsuitje. U gaat onze klimmuur beklimmen onder begeleiding van een professionele instructeur. U leert enkele basistechnieken en zekeren zodat u en uw collega’s veilig de top van de klimwand kunnen bereiken. Daarbij is samenwerken en vertrouwen in elkaar van essentieel belang. En of u nu sportieve en/of minder sportieve collega’s hebt, dat maakt niet uit! Iedereen kan meedoen! Na het sportieve gedeelte staat ons gezellige bergsportcafé voor u klaar met een hapje en een drankje, zodat u nog even rustig kan napraten over wat u allemaal beleefd hebt.


Bedrijfsuitje Boulderen

In bouldercentrum RijnBoulder gaat u met uw collega’s en een professionele instructeur aan de slag met het boulderen. Jullie lossen samen boulderproblemen op; hoe maak ik de juiste stap om de route uit te klimmen. Door de lage wanden en het klimmen zonder touwen is boulderen toch erg laagdrempelig en geschikt voor iedereen! Na het boulderen staan onze collega’s van Grand Café + Pizzabar La Rocca voor u klaar met de lekkerste pizza’s, hapjes, een verfrissend biertje of een goede kop koffie.

Vanaf 6 deelnemers
Vanaf € 22,50
Duur: vanaf 1,5 uur


Sportieve teamdag

In Arnhem Zuid heeft Mountain Network twee locaties, bouldercentrum RijnBoulder en Grand Café + Pizzabar La Rocca en klimcentrum Arnhem. In de sportieve omgeving van de Koppel en Olympus bieden we zo een mogelijkheid tot een inspirerende teamdag met indoor en outdoor sporten, eigen vergaderfaciliteiten en hoogwaardige horeca, op nog geen 250 meter afstand van elkaar.

Vanaf 12 personen
Vanaf € 35,00 pp.
Duur: 1 dag(deel)


Actief Vergaderen

Mountain Network gelooft in actief vergaderen. Onze filosofie is dat sport u de inspiratie biedt om op een nieuwe manier te kijken naar (de inhoud van) al uw zakelijke bijeenkomsten. Laat onze locaties in Arnhem u meenemen op een unieke manier van vergaderen. Mountain Network biedt u volledig verzorgde arrangementen voor al uw meetings, seminars en bijeenkomsten.


Catering

In Bouldercentrum RijnBoulder is Grand Café + Pizzabar La Rocca te vinden. Hier kunt u genieten van de beste pizza’s in een inspirerende omgeving. Geen fan van pizza? Geen probleem! In het klimcentrum hebben we ook diverse cateringopties, van een simpele doch voedzame klimmersmaaltijd tot een barbecue of buffet. De vergaderzaal heeft een eigen balkon waar het heerlijk vertoeven is in het avondzonnetje. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Neem contact op voor meer informatie

Bel: 088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl