Reserveren klimmen Leeuwarden

Reserveer hier je klim- of bouldersessie

 • Reserveer hier je klim- of bouldersessie
 • Klimmen (binnen of buiten), boulderen
 • Lees de informatie op deze website goed door

Boeken

Prijs
afhankelijk van toegangsbewijs
Duur
afhankelijk van dagdeel en sport
Personen
max. klimmers per sessie: 50 binnen, 10 buiten, 10 boulder
Locaties
Noardwand Leeuwarden

Via deze pagina reserveer je je klimsessie (of boulder-sessie) bij Mountain Network Noardwand. Let op: alleen zelfstandig sporters kunnen via deze pagina reserveren, voor kennismakingslessen, cursussen, of groepsuitjes kijk je op de pagina klimaanbod.

Let op: vanaf 1 juli tot aan medio juli zal de buitenwand niet te reserveren of te beklimmen zijn. 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 15:00-23:00 uur
Zaterdag & zondag: 09:00-17:00 uur

We hanteren een maximaal aantal bezoekers. Via de reserveringsmodule kan je voor de verwachte piekmomenten een reservering maken om zeker te zijn van een plekje. Doordeweeks is dit in de avond van 19:00 tot 23:00 uur. Je hoeft dan niet om 19:00 uur binnen te komen, we houden je plekje de hele avond voor je vrij.  Voor boulderen en buiten klimmen verwachten we naast de doordeweekse avond ook in het weekend piekmomenten en is reserveren raadzaam. Buiten de verwachte piekmomenten is reserveren niet nodig en niet mogelijk, je kan dan gewoon binnen lopen en aan de slag.

Te reserveren blokken

 • Binnen klimmen: 19:00-23:00 uur (alleen doordeweeks)
 • Buiten klimmen: doordeweeks om 19:00-21:00 uur & 21:00-23:00 uur. In het weekend kan je om 09:00, 11:00, 13:00, 15:00 & 17:00 reserveren voor een klimsessie van 2 uur.
 • Boulderen: doordeweeks om 19:00-21:00 uur & 21:00-23:00 uur. In het weekend kan je om 09:00, 11:00, 13:00, 15:00 & 17:00 reserveren voor een bouldersessie van 2 uur.

Buiten deze tijden kan je gewoon aankomen en aan de slag, mits er voldoende capaciteit is.

INFORMATIE

 • Een zelfstandig klimmer is een persoon met een klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope of hoger. Een zelfstandig boulderaar heeft geen klimvaardigheidsbewijs nodig.
 • Zowel abonnementhouders, strippenkaarthouders als mensen met een los entreebewijs kunnen een plek reserveren. Losse entreebewijzen dienen direct bij de boeking online betaald te worden, om zo het contact op locatie tot een minimum te beperken én om wachttijd aan de balie te voorkomen.
 • Wil je na het sporten nog een drankje nuttigen? Gezellig! Op basis van beschikbare plaatsen kan je zitten aan de bar of aan een van de tafels in de horecaruimte. Ook de shop is gewoon open.
 • Meer informatie omtrent de Corona maatregelen vind je op: mountain-network.nl/corona. Hier vind je ook de richtlijnen van jouw activiteit(en). Stel jezelf goed op de hoogte voordat je naar de locatie komt.

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie:

Direct boeken

Discipline Type entreebewijs Opgeven
Direct boeken

Hierboven kies je de juiste discipline en het juiste toegangsbewijs. Via de knop Direct boeken kom je in het reserveringssysteem. Indien je voor een los entreebewijs kiest, dan kan je deze op locatie pinnen. Let op: we accepteren geen contanten!

RESERVEREN

Kies hierboven wat op jou van toepassing is. Je kan slechts voor één persoon tegelijk reserveren. Dit in tegenstelling tot het buiten klimmen vóór 1 juli, waar je nog wel met twee personen kon reserveren. Staat jouw favoriete datum en/of tijd niet meer in de reserveringsmodule? Dan zijn we helaas op dat moment volgeboekt. Het is niet mogelijk om extra plekjes vrij te maken. Abonnementhouders kunnen tot 30 dagen vooruit reserveren, strippenkaarthouders en klimmers met een los entreebewijs kunnen tot 14 dagen vooruit reserveren.

Voor de tarieven van losse toegangsbewijzen, strippenkaarten en abonnementen kijk je hier. Wil je een strippenkaart kopen of een abonnement afsluiten, dan kan dat alleen aan de balie. De NKBV-korting is de komende tijd niet geldig.

VOORWAARDEN

 • Je kan alleen klimmen indien je beschikt over minimaal een klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope. Voor zelfstandig boulderaars zijn geen instroomeisen. Iedereen maakt een reservering of koopt een toegangsbewijs, óók als men alleen maar zekert (met een introducee).
 • Tevens dien je ingeschreven staan bij Mountain Network. Dit kan online via mountain-network.nl/inschrijven. Blijk je bij controle niet te staan ingeschreven, dan kan je helaas niet sporten.
 • De Algemene Voorwaarden van Mountain Network zijn van toepassing op deze activiteit.
 • Tot 24 uur voor je geplande tijdslot kun je een mailtje naar de locatie sturen om je sessie te annuleren. Klim je op een strippenkaart, dan wordt er geen strip van je kaart afgeboekt. Annuleer je binnen 24 uur, of kom je niet naar je geplande tijdslot? Dan wordt er een strip van je strippenkaart afgeboekt indien van toepassing.

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie:

Mountain Network Noardwand Leeuwarden
+31 (0)88 123 68 60 of mail: noardwand@mountain-network.nl