Bedrijfsuitje Amsterdam

Het sportiefste bedrijfsuitje van Amsterdam

Of u nu op zoek bent naar een unieke manier van vergaderen, een sportief en ludiek uitje samen met uw collega's, of eens een andere manier van het invullen van uw meetings, dan bbij ons klimcentrum Amsterdam aan het juiste adres. Mountain Network Amsterdam is gevestigd in 'De Eretribune', een topsportomgeving in Amsterdam West. Onze klimhal is maar liefst 15 meter hoog en heeft een unieke bouw. Zo staan wij garant voor een sportief, spannend en inspirerend bedrijfsuitje, vergadering of meeting voor uw bedrijf. Ons moderne bergsportcafé heeft diverse cateringmogelijkheden zodat wij uw bezoek volledig kunnen verzorgen. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die Mountain Network Amsterdam u kan bieden.


Op naar de Top in Amsterdam

Ons ‘Op naar de Top’ arrangement is veruit het populairste bedrijfsuitje van Mountain Network Amsterdam. Dit sportieve en ludieke bedrijfsuitje zal er zeker voor zorgen dat u een onvergetelijk uitje heeft. Samen met uw collega’s klimt u naar de top van de klimmuur, onder begeleiding van een professionele instructeur. U zult nauw moeten samenwerken met uw collega’s en grenzen moeten verleggen, om iedereen aan de top van de klimhal te krijgen. Uiteraard zorgen onze instructeurs ervoor dat dit alles veilig verloopt. Na het sportieve gedeelte staat ons bergsportcafé voor u klaar om een hapje en een drankje te verzorgen. Zo kunt u op informele wijze met uw collega’s napraten over wat u allemaal beleefd heeft. We hebben diverse cateringopties voor u in de aanbieding, zodat uw arrangement volledig op maat gemaakt kan worden. 


Teambuildingsactiviteiten

Naast het Op naar de Top-arrangement biedt Mountain Network Amsterdam ook een prachtige locatie voor teambuildingsactiviteiten.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: 088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl