Bedrijfsuitje Amsterdam

Het sportiefste bedrijfsuitje van Amsterdam

Of u nu op zoek bent naar een unieke manier van vergaderen, een sportief en ludiek uitje voor collega's, of eens een andere manier van het invullen van uw meetings, dan bent u bij ons klimcentrum Amsterdam aan het juiste adres. Mountain Network Amsterdam is gevestigd in 'De Eretribune', een gloednieuw sportcomplex in Amsterdam. Onze klimhal is 15 meter hoog en de klimmuren zijn opgebouwd volgens een nieuw en uniek 3D-systeem. Zo staan wij garant voor een sportief en spannend bedrijfsuitje, vergadering of meeting. Ons moderne bergsportcafé heeft diverse cateringmogelijkheden zodat wij uw bedrijfsuitje volledig kunnen verzorgen. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van Mountain Network Amsterdam.


Op naar de Top

Ons Op naar de Top arrangement is veruit het populairste bedrijfsuitje van Mountain Network Amsterdam. Dit sportieve en ludieke bedrijfsuitje zal er zeker voor zorgen dat u een onvergetelijk uitje heeft. Samen met uw collega’s klimt u naar de top van de klimmuur, onder begeleiding van een professionele instructeur. U zal met uw collega’s nauw moeten samenwerken en grenzen moeten verleggen, om iedereen aan de top van de klimhal te krijgen. Na het sportieve gedeelte staat ons bergsportcaf√© voor u klaar om een hapje en een drankje te verzorgen. Zo kunt u op informele wijze met uw collega’s napraten over wat u allemaal beleefd heeft. We hebben diverse cateringopties voor u in de aanbieding, zodat uw arrangement volledig op maat gemaakt kan worden.


Vergaderen, meetings en teambuildingsactiviteiten

Naast het Op naar de Top-arrangement biedt Mountain Network Amsterdam ook een prachtige locatie voor zakelijke meetings, vergaderingen, teambuildingsactiviteiten en voor een andere invulling van uw kerst- of nieuwjaarsborrel. Wij verzorgen uw hele activiteit, van het actieve gedeelte, tot de catering, van aankomst tot einde. Kijk hieronder voor de diverse mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: 088-1236826 of mail: sales@mountain-network.nl