Kidsadventureparty Amsterdam

Het spannendste feestje van Amsterdam

 • Een spannend en sportief feestje
 • Klimmen, abseilen en boulderen
 • Sluit af met onbeperkt limonade en frietjes, pannenkoeken of verjaardagstaart

Boeken

Prijs
vanaf € 19,45 per deelnemer
Duur
2 uur
Personen
minimaal 8 deelnemers
Instroom
minimaal 7 jaar oud
Locaties
Amsterdam

Durf jij het aan om naar grote hoogte te klimmen, te abseilen en te boulderen? Vier dan je verjaardag bij Mountain Network Amsterdam. Wij zorgen voor een spannend, sportief en spectaculair kinderfeestje!

Onder leiding van onze professionele instructeurs beleef jij het spannendste kinderfeestje van Amsterdam. Je gaat op een sportieve tocht door het klimcentrum. In onze klimschacht van maar liefst 17,5 meter hoog klim je naar de top van de klimmuur. Eenmaal daar kunnen jij en je vriendjes en vriendinnetjes nog maar op één manier naar beneden; via een spannende abseil kom je weer met beide voeten op de grond. Hierna ga je in onze boulderhal ook nog boulderen, een spannende manier van klimmen, zonder touwen en klimgordels.

Na het sportieve gedeelte sluiten we af met onbeperkt limonade en een welverdiende verjaardagstaart of pannenkoeken. De jarige wordt natuurlijk extra in het zonnetje gezet, maar iedereen krijgt een klimcertificaat mee, waarmee je kan laten zien dat je deze tocht door het klimcentrum hebt voltooid. In het gezellige sportcafé kun je nog even napraten over jullie belevenissen op grote hoogte!


Voorbeeldprogramma

Wij werken voor kinderfeestjes in vaste bloktijden van 1.5 uur klimmen. Bij online boeken ziet u de beschikbare dagen en tijden. De starttijd is inclusief een kwartier aankomst (bijvoorbeeld 16:15 uur, het klimmen start dan om 16:30 uur).

 • Aankomst, omkleden
 • Anderhalf uur klimmen, abseilen en boulderen onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs
 • Verjaardagstaart, cadeautjes uitpakken
 • Afsluiting, omkleden

Duur: 2 uur, inclusief catering.

Kinderfeestjes bij Mountain Network

 • Wij zijn al 30 jaar actief op 7 locaties in Nederland om iedereen veilig naar de top te krijgen.
 • Mountain Network is een NKBV-opleidingscentrum; onze instructeurs zijn gecertificeerd volgens de nieuwste eisen van de NKBV.
 • Er is geen actieve rol van ouders / extra volwassenen noodzakelijk, maar dit mag natuurlijk wel. Onze instructeurs blijven voortdurend bij de kids om alles veilig te laten verlopen. Daarnaast gebruiken wij zelfblokkerende zekersystemen, waardoor alles nog veiliger verloopt.
 • Ons klimcentrum is gevestigd in de Eretribune, een moderne en sportieve omgeving. Zowel per openbaar vervoer als per auto zijn wij goed te bereiken.

 

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Soort adventurefeestje Opgeven
Direct boeken

Wilt u binnen een week het feestje laten plaatsvinden, neem dan contact met ons op via sales@mountain-network.nl of telefonisch tijdens kantooruren op 088-1236826.

Kosten

Adventurefeestje met taart & limonade: € 19,45 per deelnemer
Adventurefeestje met friet + snack & limonade: € 21,95 per deelnemer
Adventurefeestje met pannenkoeken & limonade: € 21,95 per deelnemer

Voor alle feestjes geldt een minimum aantal van 8 deelnemers

Beschikbare data en tijden

Wij kunnen feestjes op diverse data en tijden organiseren. Wil je weten welke data en tijden mogelijk zijn? Kijk dan hierboven in de boekingsmodule. Na het invullen van het aantal personen zie je alle data die nog beschikbaar zijn. Wil je weten hoe laat er nog feestjes kunnen starten? Klik dan de gewenste datum aan. Je kan desgewenst direct doorklikken naar direct boeken.

Inbegrepen

 • Anderhalf uur klimmen onder volledige begeleiding van een instructeur
 • Catering (taart, friet of pannenkoeken incl. limonade)
 • Verzekering
 • Cadeautje voor de jarige

Uitbreidingsmogelijkheden

 • Uitnodigingskaarten (€ 6,85 per kidsadventureparty)
 • Cadeautje in de vorm van een mini-klimhaak (karabiner) voor alle kinderen (€ 1,75 p.p.)
 • Waterijsje (€ 1,00 p.p.)

Minimum leeftijd

Voor elk feestje geldt dat de deelnemers minimaal 7 jaar oud moeten zijn op de dag van het feestje.

Aantal deelnemers groepsboeking

Wij adviseren u het minimum aantal deelnemers te boeken. Mountain Network verrekent namelijk niet de reeds betaalde kosten als u met minder personen deelneemt aan een groepsactiviteit dan u online geboekt heeft. Uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de activiteit kunt u extra deelnemers bijboeken door een e­-mail te sturen naar sales@mountain­-network.nl. De extra kosten dient u vervolgens contant of per pin op locatie te voldoen. Klik hier voor de betalings- en annuleringsvoorwaarden.

 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236826 of mail: sales@mountain-network.nl