Teamuitje Heerenveen

De sportiefste teambuildingsdag van Friesland

Bent u op zoek naar unieke en sportieve teambuildingsdag in Heerenveen? Dan heeft Mountain Network Heerenveen precies wat u zoekt. Onze klimhal is gevestigd in het Abe Lenstra-stadion en is uitstekend bereikbaar. Het centrum beschikt over 15 meter hoge klimwand en een hoogteparcours binnen. Onze professionele instructeurs nemen u en uw collega’s mee in de wereld van de klimsport en zorgen ervoor dat iedereen, sportief en niet-sportief, met een goed gevoel de klimmuur kan bedwingen. De sportieve omgeving van Sportstad Heerenveen en met het Oranjewoud als achtertuin, staan wij voor u klaar met de leukste indoor én outdoor teambuildingsactiviteiten.


Teamklimmen

Wilt u werken aan het teamgevoel met collega’s, dan is teamklimmen die  unieke activiteit die u zoekt. Onder begeleiding van een professionele instructeur gaat u de klimmuur bedwingen. U zal direct merken dat u vertrouwen in uw collega’s moet hebben en goed met elkaar moet samenwerken, want u gaat niet zomaar de klimwand op, maar geblinddoekt of vast gemaakt aan elkaar. Teambuilding staat centraal in deze spannende en sportieve uitdaging.


Vergaderen, meetings en bedrijfsuitjes

Met het Oranjewoud in de buurt kan Mountain Network Heerenveen ook diverse outdooractiviteiten organiseren, waarin teambuilding centraal staat. Denk hier bijvoorbeeld aan een GPS Adventure, of de Adventure Trophy. Ook voor vergaderen en bedrijfsuitjes bent u bij ons aan het goede adres; onze samenwerking met Hotel / Restaurant Tjaarda zorgt ervoor dat uw vergaderingen en meeting een uniek en sportief tintje krijgen. Kijk snel verder voor ons aanbod aan activiteiten en arrangementen:

Neem contact op voor meer informatie

Bel: 088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl