Mountain Club RijnBoulder

De leukste sportclub van Gelderland


De Mountain Club RijnBoulder is speciaal opgericht voor jeugd die houdt van klimmen. Op dinsdag en zaterdag worden er trainingen gegeven. Tijdens deze trainingen maak je (spelenderwijs) kennis met het boulderen. Naast de wekelijkse trainingen organiseren wij ieder jaar verschillende leuke activiteiten. Hieronder zie je wanneer de groepen trainen

Boek een proefles

Trainingen

Op dit moment kun je twee keer per week trainen bij de Mountain Club RijnBoulder, op dinsdag en zaterdag.

Soort training  Dag  Tijdstip 
Training F en Mini’s (4 t/m 6 jaar) Dinsdag 16:00-16:45 uur
Training F en Mini’s (4 t/m 6 jaar) Zaterdag 10:00-11:00 uur
Training D en E (7 t/m 11 jaar; basisonderwijs) Dinsdag 17:00-18:00 uur
Training D en E (7 t/m 11 jaar; basisonderwijs) Zaterdag 10:00-11:00 uur
Training A, B en C (12 t/m 17 jaar; voortgezet onderwijs) Dinsdag 18:30-20:00 uur
Training A, B en C (12 t/m 17 jaar; voortgezet onderwijs) Zaterdag 10:00-11:00 uur

Lijkt het je wat?

Lijkt het je leuk om lid te worden van Mountain Club RijnBoulder en te gaan boulderen? Meld je dan nu aan via het formulier voor een proefles! Op dinsdag of zaterdag kun je instromen. Je kan je na de proefles direct inschrijven als lid van de Mountain Club als de proefles naar meer smaakt! Wie al zeker weet dat hij/zij mee wil doen aan de training en geen proefles nodig heeft, mag zich online als klant inschrijven bij Mountain Network. Stuur daarnaast een mailtje naar rijnboulder@mountain-network.nl met daarin de naam, geboortedatum en een keuze uit bovenstaande categorie en dag/dagen van de training. Let op: iedereen jonger dan 18 jaar heeft schriftelijke toestemming van een wettelijk vertegenwoordiger nodig voordat er geklommen kan worden.

Tarieven

Er zijn diverse abonnementsvormen voor de Mountain Club. Voor actuele tarieven kijk je op de pagina ‘tarieven’. De proefles is uiteraard helemaal gratis!

Hieronder kun je de leeftijdscategorie kiezen. In de boekingsmodule vind je de mogelijke data en tijden voor een proefles en kun je deze direct reserveren.

Direct boeken

Leeftijd Opgeven
Direct boeken

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network RijnBoulder
+31 (0)88 123 68 50 of mail: rijnboulder@mountain-network.nl

Onze Klim- en bouldercentra in Nederland