Mountain Club RijnBoulder - Mountain Network

Mountain Club RijnBoulder

De leukste klimclub van Gelderland


De Mountain Club RijnBoulder is speciaal opgericht voor jeugd die houdt van klimmen. Op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag worden er trainingen gegeven. Tijdens deze trainingen maak je (spelenderwijs) kennis met het boulderen. Naast de wekelijkse trainingen organiseren wij ieder jaar verschillende leuke activiteiten. Hieronder zie je wanneer de groepen trainen.

Boek een proefles

Trainingen

  • Training DEF 6 t/m 11 jaar
  • Training JABC 12 t/m 19 jaar
Soort training1 Dag  Tijdstip  Trainer 
Training DEF Dinsdag 17:00-18:00 uur Mathijs
Training DEF Woensdag 17:00-18:00 uur Mathijs
Training DEF Donderdag 17:00-18:00 uur Mathijs
Training DEF Vrijdag 17:00-18:00 uur Mathijs
Training DEF Zaterdag 08:45-09:45uur
10:00-11:00 uur
11:15-12:15 uur
Jesper & Mathijs
Training JABC Dinsdag 18:30-20:00 uur Mathijs
Training JABC Donderdag 18:30-20:00 uur Mathijs
Training JABC Zaterdag 12:30-14:00 uur Jesper

1. Op dit moment zijn we de groepen anders aan het indelen en om die reden kan het tot aan de zomervakantie mogelijk zijn dat je nog in een andere groep traint.
2. Let op: enkel de zijdeur is geopend, de ingang van La Rocca is op dit tijdstip nog gesloten. 

Lijkt het je wat?

Lijkt het je leuk om lid te worden van Mountain Club RijnBoulder en te gaan boulderen? Meld je aan voor een gratis proefles! Als je op ‘DIRECT BOEKEN’ klikt kun je zien op welke dagen je een proefles kunt volgen.

Vond je het leuk? Na de proefles kan je direct lid worden van de Mountain Club! Op de dag van de proefles kun je altijd instromen, maar wil je liever op een andere dag of meerdere dagen meetrainen? Vraag dan achteraf bij de balie of de instructeur welke mogelijkheden er zijn. Bij de balie kun je je ook gelijk inschrijven.

Let op: iedereen jonger dan 18 jaar heeft schriftelijke toestemming van een wettelijk vertegenwoordiger nodig voordat er geklommen kan worden.

Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Zoals met je klimmaatjes van de Mountain Club meegaan naar het Ardennenweekend. Heb je het klimvirus daarna helemaal te pakken, schrijf je dan in voor een van de Climbing Camps in de zomermaanden.

Tarieven

Er zijn diverse abonnementsvormen voor de Mountain Club. Voor actuele tarieven kijk je op de pagina ‘tarieven’. De proefles is uiteraard helemaal gratis!

Hieronder kun je de leeftijdscategorie kiezen. In de boekingsmodule vind je de mogelijke data en tijden voor een proefles en kun je deze direct reserveren.

Direct boeken

Training Opgeven
Direct boeken

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Arnhem Rijnboulder
+31 (0)88 123 68 50 of mail: rijnboulder@mountain-network.nl