Klimmen voor studenten 2024

Klimmen en boulderen met studentenkorting


Ben jij student en heb jij de behoefte om af en toe je hoofd even helemaal leeg te maken? Kom dan eens langs bij Noardwand en ruil je mentale uitdaging in voor een fysieke challenge! Een goede balans tussen mentale en fysieke activiteit is belangrijk voor een optimale prestatie. Daarom hanteren wij tarieven speciaal voor studenten ->

  • Studenten daluren abonnement
   Studeer je in Leeuwarden en wil je graag bij ons komen klimmen of boulderen? Dan biedt Mountain Network je een lidmaatschap aan voor €52,50,- per maand. Hiermee kan je tijdens de daluren; doordeweeks van 10:00-17:00 uur en op zaterdag en zondag van 09:00 tot 21:00 uur komen klimmen. Wil je alleen komen boulderen, dan zijn de kosten €42,50,- per maand.
  • Studenten onbeperkt abonnement
   Wil je nu alle dagen en wanneer het jou uitkomt komen, dan kan je ook een onbeperkt studenten lidmaatschap afsluiten. Deze kost €60,- per maand. Met dit lidmaatschap kan je 7 dagen in de week, gedurende de openingstijden van Noardwand gebruik maken van alle faciliteiten die wij je te bieden hebben. Het boulderabonnement kost € 50,00 per maand.Je kunt je lidmaatschap bij onze collega’s achter de balie afsluiten.
   For English click here

Klimmen is goed voor je brein en lichaam

studenten korting klimmen en boulderen mountain network noardwand

Klimmen is een complete work-out voor je lichaam. Het helpt je cardiovasculaire gezondheid en coördinatie verbeteren en zorgt voor sterke spieren. Ook mentaal wordt je uitgedaagd, maar dan waarschijnlijk op een andere manier dan je studie dat doet! Een goed fysieke conditie en de enerverende manier waarop je leert omgaan met uitdagingen, zijn vaardigheden en kwaliteiten die je gaandeweg leert tijdens het klimmen. Deze zullen je leerproces zeker ten goed komen. Mooi meegenomen dus!

En waar kan je dat beter doen dan bij het modernste klimcentrum in Friesland waar je kan klimmen, boulderen en relaxen in ons gezellige bergsportcafé! In de zomer kan je ook op onze buitenwand klimmen, die overigens ieder jaar weer feestelijk geopend wordt. We hebben een actieve klimcommunity en organiseren door het jaar heen gezellige events.


Voordelen

 • Klimmen en boulderen met korting!
 • Onbeperkt toegang tot alle faciliteiten van alle klim- en bouldercentra*
 • 10% kassakorting op de reguliere verkoopprijzen in de Mountain Shop
 • 10% kassakorting op de reguliere verkoopprijzen in onze horeca
 • 10% kassakorting op de reguliere verhuurprijzen
 • 10% kassakorting op cursussen in de klimcentra én in de Ardennen
 • Gratis basiscursus Indoor Toprope klimmen
 • Gratis Mountain Fit Trainingen
 • … en meer! Kijk hier voor alle voordelen van een abonnement bij Mountain Network.

* Uitzondering is het abonnement RijnBoulder, dit abonnement geeft ook toegang tot de boulder- en trainingsfaciliteiten van andere locaties maar niet tot de klimfaciliteiten. Wil je ook klimmen op andere locaties? Dan kan je een abonnement afsluiten voor de klimhal in Arnhem of je RijnBoulder abonnement omzetten naar deze klimhal.


De basiscursus klimmen

Klimmen voor studenten, MN NoardwandNaast de vele extra’s die bij het abonnement horen, hoort ook de gratis basiscursus ter waarde van € 110,00! Met deze cursus kan jij je klimvaardigheidsbewijs van de NKBV halen en mag je in alle Nederlandse klimhallen aan de slag.

Heb je nog geen ervaring en wil je eerst komen ervaren of klimmen je de uitlaatklep biedt die je nodig hebt? Probeer het dan een keertje of kom mee met medestudenten die al boulderen, en laat je inspireren. Je kan ook kiezen voor een introductieles klimmen of boulderen, het is allemaal bij Mountain Network Noardwand te vinden.


Aanmelden

Wil jij je aanmelden? Ga dan naar de balie van Mountain Network Noardwand en vraag je abonnement aan. Vergeet niet jouw bewijs van inschrijving of geldige studentenpas mee te nemen.

Mountain Network NoardwandKlimcentrum Noardwand is gevestigd in Leeuwarden. Noardwand biedt, als één van de weinige klimcentra in Nederland, alle drie Olympische disciplines aan onder één dak: lead, speed en boulder. Wil je gaan wandklimmen naast het boulderen? Volg dan een basiscursus klimmen en neem de volgende stap in je klimcarrière!

Mountain Network North Wall
Fiswerderweg 3
8917 EW Leeuwarden

T: 088-123 68 60
E: noardwand@mountain-network.nl
Kijk voor informatie over onze openingstijden, tarieven en onze klimhal op onze website.


Voorwaarden studentenkorting

De voorwaarden van het studentenabonnement zijn als volgend:

 • Alleen voor voltijdstudenten tussen de 18 en 24 jaar.
 • Alleen voor studenten uit Leeuwarden van de scholen: NHL/Stenden, Van Hall, Campus Fryslân en Firda Leeuwarden
 • Het lidmaatschap wordt afgesloten voor minimaal 3 maanden (standaard lidmaatschap voorwaarden)
 •  Bewijs van inschrijving of een geldige studentenpas (datum schooljaar en naam) laten zien aan de balie

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Noardwand Leeuwarden
+31 (0)88 123 68 60 of mail: noardwand@mountain-network.nl