Mountain Club Noardwand

De leukste klimclub van Friesland


Mountain Club is de jeugdklimclub van Mountain Network. Iedere locatie heeft zijn eigen klimclub. Je leert er alles over de klim- en bergsport en leert er nieuwe klimmaatjes kennen. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Boek een proefles

Word lid van de Mountain Club Noardwand in Leeuwarden, in het nieuwste en modernste klimcentrum van Nederland! Dit is de jeugdklimclub voor kinderen van 8 tot 18 jaar oud. Tijdens de Mountain Club leer je (spelenderwijs) een heleboel over klimmen en boulderen. Er zijn vier traininigsmomenten in de week voor de kinderen uit het basisonderwijs (BO) en drie trainingsmomenten voor kinderen uit het voortgezet onderwijs (VO). Op zaterdag heeft iedereen de mogelijkheid om lekker vrij te klimmen onder toezicht van een instructeur. De meest fanatieke klimmers kunnen deelnemen aan het selectieteam. De trainingen zijn langer en intensiever.

Mountain Club mini’s

Voor de allerjongste klimmertjes tussen 5 en 7 jaar is er de Mountain Club Mini’s. Deze lessen worden samen gevolgd met een ouder/verzorger. Spelenderwijs maken de kids kennis met het klimmen en klauteren. Plezier en lekker bewegen staan voorop tijdens deze lessen! Onder begeleiding van een instructeur zekert de ouder/verzorger zijn eigen kind op de klimwand. Het is mogelijk om eenmalig een keer met de Mountain Club mini’s mee te draaien, een 10-rittenkaart aan te schaffen, of een abonnement afsluiten. Daarnaast is het mogelijk om vervroegd door te stromen naar de Mountain Club. Er zijn elke week trainingen op vrijdag van 15:30 – 16:30 uur. Neem contact met ons op via noardwand@mountain-network.nl voor meer informatie of boek hieronder een proefles.

Naast deze trainingen organiseren wij ieder jaar verschillende leuke activiteiten. Zoals met je klimmaatjes van de Mountain Club meegaan naar het Ardennenweekend. En wat dacht je bijvoorbeeld van een GPS-tocht, een bivak of klimmen in een andere klimhal? Hieronder lees je wanneer de trainingen gegeven worden:

Trainingen Mountain Club Noardwand

  • Training CDE 8 t/m 13 jaar
  • Training JAB 14 t/m 19 jaar
Soort training* Dag Tijdstip Trainer
Mini’s Vrijdag 15:30 – 16:30 uur Lilian
Training CDE Maandag 15:30 – 17:00 uur Rebekka & Lilian
Training CDE Dinsdag 15:30 – 17:00 uur Joram & Rebekka
Training CDE Donderdag 15:30 – 17:00 uur Joram  & Rebekka
Training CDE Zaterdag 09:30 – 11:00 uur Joram & Mathijs
Training CDE Zaterdag 13:30 – 15:00 uur Joram
Training JAB Dinsdag 17:30 – 19:00 uur Joram & Rebekka
Training JAB Donderdag 17:30 – 19:00 uur Joram & Rebekka
Training JAB Zaterdag 11:00 – 12:30 uur Joram & Mathijs
Training JAB Zaterdag 15:00 – 16:30 uur Joram
Wedstrijdteam CD Woensdag & vrijdag 15:30 – 17:00 uur Joram
Wedstrijdteam JAB Maandag, woensdag & vrijdag 17:30 – 19:00 uur Joram & Jelmer

*Op dit moment zijn we de groepen anders aan het indelen en om die reden kan het tot aan de zomervakantie mogelijk zijn dat je nog in een andere groep traint.

Tarieven

Er zijn diverse abonnementsvormen voor de Mountain Club. Voor actuele tarieven kijk je op de pagina ‘tarieven’. De proefles is uiteraard helemaal gratis!

Let op: op dit moment is het niet mogelijk om een proefles te boeken i.v.m. de corona maatregelen. Als je interesse hebt stuur dan een mail naar Noardwand@mountan-network.nl. We zetten je dan op de wachtlijst en zodra we weer proeflessen aanbieden ontvang je van ons een mail.

Hieronder kun je de Trainingsgroep kiezen. In de boekingsmodule vind je de mogelijke data en tijden voor een proefles en kun je deze direct reserveren.

Direct boeken

Training Opgeven
Direct boeken