Mountain Club Amsterdam

De leukste klimclub van Amsterdam

  • Kom klimmen bij de leukste klimclub van Nederland
  • Een proefles is geheel gratis en verplicht je verder tot niets

Locaties & Data

Instroom
vanaf 8 jaar
Locaties
Amsterdam

Mountain Club is de jeugdklimclub van Mountain Network. Iedere Mountain Network locatie in Nederland heeft een eigen Mountain Club. Je leert er alles over de klim- en bergsport en leert er nieuwe klimmaatjes kennen. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

De Mountain Club Amsterdam is speciaal opgericht voor jeugd die houdt van klimmen. Twee tot drie keer in de week wordt er een Recreanten Training verzorgd door onze trainers Tom, Lindy, Jenny en Desiree. Tijdens deze trainingen maak je (spelenderwijs) kennis met het klimmen. De Selectie Training wordt verzorgd door Sam en Desiree. De jeugd uit deze groep is lekker fanatiek en doet regelmatig mee aan (landelijke) wedstrijden. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Zoals met je klimmaatjes van de Mountain Club meegaan naar het Ardennenweekend. Heb je het klimvirus daarna helemaal te pakken, schrijf je dan in voor een van de Climbing Camps in de zomermaanden.

Trainingen

Soort training  Dag Tijdstip Trainer
Training BO Dinsdag 16:00 – 17:30 uur Tom & Lindy
Training BO Donderdag 16:00 – 17:30 uur Tom & Lindy
Training BO Zaterdag 09:30 – 11:00 uur Tom & Lindy
Training BO Zaterdag 11:00 – 12:30 uur Tom & Lindy
Training VO Dinsdag 17:30 – 19:00 uur Tom & Lindy
Training VO Woensdag 17:30 – 19:00 uur Tom
Training VO Donderdag 17:30 – 19:00 uur Tom & Lindy
Training VO Zaterdag 11:00 – 12:30 uur Tom & Lindy
Selectie JAB Maandag, woensdag, vrijdag 18:00 – 20:00 uur Jenny
Selectie CD Maandag, woensdag, vrijdag 17:30 – 19:30 uur Desiree of Jenny

Lijkt het je wat?

Lijkt het je leuk om lid te worden van Mountain Club Amsterdam en te gaan klimmen? Meld je dan nu aan via het formulier voor een proefles! Je kan je na de proefles direct inschrijven als lid van de Mountain Club als de proefles naar meer smaakt. Op dinsdag en donderdag kun je instromen. Als je nog niet zelfstandig kunt klimmen of zekeren, dan volg je tijdens de training eerst een cursus van een instructeur. Tijdens de cursus klim je gewoon mee met de groep, maar krijg je samen met andere nieuwe klimmers van de Mountain Club extra uitleg en oefeningen m.b.t. knopen, veiligheid en zekeren. Natuurlijk is er elke les ook aandacht voor klimtechnieken, want met een beetje advies klim je al snel moeilijkere routes.

Tarieven

Er zijn diverse abonnementsvormen voor de Mountain Club. Voor actuele tarieven kijk je op de pagina ‘tarieven’. De proefles is uiteraard helemaal gratis! Let op: tijdens de zomervakantie is het niet mogelijk om een proefles te volgen. 

Direct boeken

Categorie Opgeven
Direct boeken

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Amsterdam
+31 (0)88 123 68 35 of mail: amsterdam@mountain-network.nl

Contactinformatie

Telefoon
088 - 123 68 35
amsterdam@mountain-network.nl