Mountain Club Amsterdam

De leukste klimclub van Amsterdam


Mountain Club is de jeugdklimclub van Mountain Network. Iedere Mountain Network locatie in Nederland heeft een eigen Mountain Club. Je leert er alles over de klim- en bergsport en leert er nieuwe klimmaatjes kennen. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Boek een proefles

De Mountain Club Amsterdam is speciaal opgericht voor jeugd die houdt van klimmen. Twee tot drie keer in de week wordt er een Recreanten Training verzorgd door onze trainers Natascha, Marit, Henry en Desiree. Tijdens deze trainingen maak je (spelenderwijs) kennis met het klimmen. De Selectie Training wordt verzorgd door Sam. De jeugd uit deze groep is lekker fanatiek en doet regelmatig mee aan (landelijke) wedstrijden. Naast deze trainingen organiseren wij ieder jaar verschillende leuke activiteiten.

Trainingen

Soort training  Dag Tijdstip Trainer
Training BO Dinsdag 16:30 – 18:00 uur Henry & Natascha
Training BO Zaterdag 09:15 – 10:45 uur Marit & Natascha
Training BO Zaterdag 11:00 – 12:30 uur Marit & Natascha
Training VO Dinsdag 18:30 – 20:00 uur Henry
Training VO donderdag 18:30 – 20:00 uur Desiree
Selectie maandag, woensdag, vrijdag 18:00 – 20:00 uur Henry, Sam, Natascha

Lijkt het je wat?

Lijkt het je leuk om lid te worden van Mountain Club Amsterdam en te gaan klimmen? Meld je dan nu aan via het formulier voor een proefles! Je kan je na de proefles direct inschrijven als lid van de Mountain Club als de proefles naar meer smaakt. Op dinsdag en donderdag kun je instromen. Als je nog niet zelfstandig kunt klimmen of zekeren, dan volg je tijdens de training eerst een cursus van een instructeur. Tijdens de cursus klim je gewoon mee met de groep, maar krijg je samen met andere nieuwe klimmers van de Mountain Club extra uitleg en oefeningen m.b.t. knopen, veiligheid en zekeren. Natuurlijk is er elke les ook aandacht voor klimtechnieken, want met een beetje advies klim je al snel moeilijkere routes.

Tarieven

Er zijn diverse abonnementsvormen voor de Mountain Club. Voor actuele tarieven kijk je op de pagina ‘tarieven’. De proefles is uiteraard helemaal gratis!

Hieronder kun je de leeftijdscategorie kiezen. In de boekingsmodule vind je de mogelijke data en tijden voor een proefles en kun je deze direct reserveren.

Direct boeken

Categorie Opgeven
Direct boeken

Contactinformatie

Telefoon
088 - 123 68 35
amsterdam@mountain-network.nl