Mountain Club Amsterdam

De leukste klimclub van Amsterdam

  • Kom klimmen bij de leukste klimclub van Nederland
  • Een proefles is geheel gratis en verplicht je verder tot niets

Locaties & Data

Instroom
vanaf 8 jaar
Locaties
Amsterdam

Mountain Club is de jeugdklimclub van Mountain Network. Iedere Mountain Network locatie in Nederland heeft een eigen Mountain Club. Je leert er alles over de klim- en bergsport en leert er nieuwe klimmaatjes kennen. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

De Mountain Club Amsterdam is speciaal opgericht voor jeugd die houdt van klimmen. Twee tot drie keer in de week wordt er een Recreanten Training verzorgd door onze trainers Tom, Amusu, Marit en Desiree. Tijdens deze trainingen maak je (spelenderwijs) kennis met het klimmen. De Selectie Training wordt verzorgd door Sam en Desiree. De jeugd uit deze groep is lekker fanatiek en doet regelmatig mee aan (landelijke) wedstrijden. Naast deze trainingen organiseren wij ieder jaar verschillende leuke activiteiten.

Trainingen

Soort training  Dag Tijdstip Trainer
Training BO Dinsdag 16:30 – 18:00 uur Desiree, Tom & Marit
Training BO Donderdag 16:30 – 18:00 uur Marit, Tom, Desiree
Training BO Zaterdag 09:15 – 10:45 uur Tom, Marit, Amusu, Marlou
Training BO Zaterdag 11:00 – 12:30 uur Tom, Marit, Amusu, Marlou
Training VO Dinsdag 18:30 – 20:00 uur Desiree & Marit
Training VO Woensdag 18:30 – 20:00 uur Desiree & Marit
Training VO Donderdag 18:30 – 20:00 uur Desiree & Tom
Selectie maandag, woensdag, vrijdag 18:00 – 20:00 uur Sam & Desiree

Lijkt het je wat?

Lijkt het je leuk om lid te worden van Mountain Club Amsterdam en te gaan klimmen? Meld je dan nu aan via het formulier voor een proefles! Je kan je na de proefles direct inschrijven als lid van de Mountain Club als de proefles naar meer smaakt. Op dinsdag en donderdag kun je instromen. Als je nog niet zelfstandig kunt klimmen of zekeren, dan volg je tijdens de training eerst een cursus van een instructeur. Tijdens de cursus klim je gewoon mee met de groep, maar krijg je samen met andere nieuwe klimmers van de Mountain Club extra uitleg en oefeningen m.b.t. knopen, veiligheid en zekeren. Natuurlijk is er elke les ook aandacht voor klimtechnieken, want met een beetje advies klim je al snel moeilijkere routes.

Tarieven

Er zijn diverse abonnementsvormen voor de Mountain Club. Voor actuele tarieven kijk je op de pagina ‘tarieven’. De proefles is uiteraard helemaal gratis! Let op: tijdens de zomervakantie is het niet mogelijk om een proefles te volgen. 

Direct boeken

Categorie Opgeven
Direct boeken

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Amsterdam
+31 (0)88 123 68 35 of mail: amsterdam@mountain-network.nl

Contactinformatie

Telefoon
088 - 123 68 35
amsterdam@mountain-network.nl