Mountain Club Amsterdam

De leukste klimclub van Amsterdam


Mountain Club is de jeugdklimclub van Mountain Network. Iedere Mountain Network locatie in Nederland heeft een eigen Mountain Club. Je leert er alles over de klim- en bergsport en leert er nieuwe klimmaatjes kennen. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Boek een proefles

De Mountain Club Amsterdam is speciaal opgericht voor jeugd die houdt van klimmen. Twee tot drie keer in de week wordt er een Recreanten Training verzorgd door onze trainers Tom, Lindy en Desiree. Tijdens deze trainingen maak je (spelenderwijs) kennis met het klimmen. De Wedstrijdteam Training wordt verzorgd door Lindy en Desiree. De jeugd uit deze groep is lekker fanatiek en doet regelmatig mee aan (landelijke) wedstrijden. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Zoals met je klimmaatjes van de Mountain Club meegaan naar het Ardennenweekend. Heb je het klimvirus daarna helemaal te pakken, schrijf je dan in voor een van de Climbing Camps in de zomermaanden.

Trainingen

  • Training CDE 8 t/m 13 jaar
  • Training JAB 14 t/m 19 jaar
Soort training*  Dag Tijdstip Trainer
Training CDE Dinsdag 16:00 – 17:30 uur Tom & Lindy
Training CDE Donderdag 16:00 – 17:30 uur Tom & Lindy
Training CDE Zaterdag 09:30 – 11:00 uur Tom & Lindy
Training CDE Zaterdag 11:00 – 12:30 uur Tom & Lindy
Training JAB Dinsdag 17:30 – 19:00 uur Tom & Lindy
Training JAB Woensdag 17:30 – 19:00 uur Tom
Training JAB Donderdag 17:30 – 19:00 uur Tom & Lindy
Training JAB Zaterdag 11:00 – 12:30 uur Tom & Lindy
Wedstrijdteam JAB Maandag, woensdag, vrijdag 18:00 – 20:00 uur Desiree & Lindy
Wedstrijdteam CD Maandag, woensdag, vrijdag 17:30 – 19:30 uur Desiree of Lindy

*Op dit moment zijn we de groepen anders aan het indelen en om die reden kan het tot aan de zomervakantie mogelijk zijn dat je nog in een andere groep traint.

Lijkt het je wat?

Lijkt het je leuk om lid te worden van Mountain Club Amsterdam en te gaan klimmen? Meld je dan nu aan via het formulier voor een proefles! Je kan je na de proefles direct inschrijven als lid van de Mountain Club als de proefles naar meer smaakt. Op dinsdag en donderdag kun je instromen. Als je nog niet zelfstandig kunt klimmen of zekeren, dan volg je tijdens de training eerst een cursus van een instructeur. Tijdens de cursus klim je gewoon mee met de groep, maar krijg je samen met andere nieuwe klimmers van de Mountain Club extra uitleg en oefeningen m.b.t. knopen, veiligheid en zekeren. Natuurlijk is er elke les ook aandacht voor klimtechnieken, want met een beetje advies klim je al snel moeilijkere routes.

Tarieven

Er zijn diverse abonnementsvormen voor de Mountain Club. Voor actuele tarieven kijk je op de pagina ‘tarieven’. De proefles is uiteraard helemaal gratis! Let op: op dit moment is het niet mogelijk om een proefles te boeken i.v.m. de corona maatregelen. Als je interesse hebt stuur dan een mail naar Amsterdam@mountan-network.nl. We zetten je dan op de wachtlijst en zodra we weer proeflessen aanbieden ontvang je van ons een mail.

Hieronder kun je de Trainingsgroep kiezen. In de boekingsmodule vind je de mogelijke data en tijden voor een proefles en kun je deze direct reserveren.

Direct boeken

Training Opgeven
Direct boeken

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Amsterdam
+31 (0)88 123 68 35 of mail: amsterdam@mountain-network.nl

Contactinformatie

Telefoon
088 - 123 68 35
amsterdam@mountain-network.nl