Teamuitje Arnhem

De sportiefste teambuildingsdag van Gelderland

Mountain Network Arnhem is hét adres in Gelderland voor de sportiefste teambuildingsactiviteiten van Gelderland. Dankzij onze faciliteiten en contacten in de regio hebben wij altijd een passend aanbod voor uw teamactiviteit. Door onze ligging vlakbij de Veluwe kunt u het klimmen in de klimhal combineren met diverse outdooractiviteiten, of misschien wilt u wel vergaderen met het team voordat u met elkaar de klimwand gaat bedwingen. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden.


Teamklimmen

Ons arrangement Teamklimmen is perfect voor uw teambuildingsactiviteit. Onder begeleiding van een professionele instructeur gaat u met uw collega’s de klimmuur bedwingen. U zal al snel merken dat u vertrouwen in uw collega’s moet hebben en intensief moet samenwerken; u gaat de klimwand namelijk geblinddoekt of vastgemaakt aan elkaar op. Of u nu ervaring in klimmen hebt of niet, iedereen kan meedoen!


Vergaderen, meetings en bedrijfsuitjes

Mountain Network Arnhem heeft naast indoor teambuildingsarrangementen ook outdoor activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een actieve wandeltocht over de Veluwe waar u samen opdrachten moet vervullen, of de Adventure Trophy. Ook voor vergaderingen en meetings staan wij voor u klaar.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: 088-1236826 of mail: sales@mountain-network.nl