Mountain Club Dordrecht

De leukste klimclub van Dordrecht!


Mountain Club is de jeugdklimclub van Mountain Network. Iedere Mountain Network locatie in Nederland heeft een eigen Mountain Club. Je leert er alles over de klim- en bergsport en leert er nieuwe klimmaatjes kennen. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Boek een proefles

Mountain Network Dordrecht is een vrij nieuwe locatie, maar toch heeft deze Mountain Club al rond de 50 kinderen die fanatiek 1 of meerdere keren per week klimmen. Vijf keer per week worden er Recreanten Trainingen verzorgd voor kinderen uit het Basis Onderwijs (BO) en kinderen uit het Voortgezet Onderwijs (VO). Tijdens deze trainingen maak je (spelenderwijs) kennis met het klimmen. De wedstrijdtrainingen worden verzorgd door ervaren klimmers en trainers Jasper Rijken en Robert van Dijk. De jeugd uit deze groep is erg fanatiek en doet regelmatig mee aan (nationale) wedstrijden. Naast deze trainingen organiseren wij ieder jaar verschillende leuke activiteiten. Hieronder lees je wanneer de trainingen gegeven worden:

Trainingen

Soort training Dag Tijd
Training BO Donderdag 16:30 – 18:00 uur
Training BO Zaterdag 09:30 – 11:00 uur
11:30 – 13:00 uur
Training VO Dinsdag 18:30 – 20:00 uur
Training VO Donderdag 18:30 – 20:00 uur
Selectieteam Maandag 18:00 – 20:00 uur
Selectieteam Woensdag 18:00 – 20:00 uur
Selectieteam Zaterdag 11:00 – 13:00 uur

Lijkt het je wat?

Lijkt het je leuk om lid te worden van Mountain Club Dordrecht en te gaan klimmen? Meld je dan nu aan via het formulier voor een proefles! Je kan je na de proefles direct inschrijven als lid van de Mountain Club als de proefles naar meer smaakt. Op dinsdag, donderdag en zaterdag kun je instromen. Als je nog niet zelfstandig kunt klimmen of zekeren, dan volg je tijdens de training eerst een cursus van een instructeur. Tijdens de cursus klim je gewoon mee met de groep, maar krijg je samen met andere nieuwe klimmers van de Mountain Club extra uitleg en oefeningen m.b.t. knopen, veiligheid en zekeren. Natuurlijk is er elke les ook aandacht voor klimtechnieken, want met een beetje advies klim je al snel moeilijkere routes.

Tarieven

Er zijn diverse abonnementsvormen voor de Mountain Club. Voor actuele tarieven kijk je op de pagina ‘tarieven’. De proefles is uiteraard helemaal gratis!

Hieronder kun je de leeftijdscategorie kiezen. In de boekingsmodule vind je de mogelijke data en tijden voor een proefles en kun je deze direct reserveren.

Direct boeken

Categorie Opgeven
Direct boeken

Contactinformatie

Telefoon
088 - 123 68 40
dordrecht@mountain-network.nl