Bedrijfsuitje Heerenveen

Het sportiefste bedrijfsuitje van Friesland

Bent u op zoek naar een uniek, sportief en/of ludiek bedrijfsuitje in Heerenveen? Dan bent u bij Mountain Network Heerenveen aan het juiste adres. Onze klimhal is gevestigd in het Abe Lenstra-stadion en is uitstekend bereikbaar. Ook voor zakelijke meetings en presentaties staan wij voor u klaar, om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Mountain Network Heerenveen is hét klimcentrum van Friesland. Het centrum beschikt over een 15 meter hoge klimwand en een hoogteparcours binnen. Onze professionele instructeurs nemen u en uw collega's mee in de wereld van het klimmen en zorgen ervoor dat iedereen, sportief en niet-sportief, met een goed gevoel de klimmuur kan bedwingen. Voor zakelijke meetings en presentaties werken wij samen met Hotel / Restaurant Tjaarda gelegen in Oranjewoud. Deze inspirerende omgeving is ook het vertrekpunt voor de vele outdooractiviteiten die Mountain Network Heerenveen aanbiedt. Om uw bedrijfsuitje, vergadering of meeting compleet te maken bieden wij uitgebreide cateringfaciliteiten aan. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die Mountain Network Heerenveen u biedt!


Op naar de Top in Heerenveen

Ons Op naar de Top arrangement is zonder twijfel het sportiefste en ludiekste bedrijfsuitje van Friesland. Tijdens dit actieve uitje klimt u samen met uw collega’s naar de top van Mountain Network Heerenveen! De klimsport is uitstekend geschikt voor een uitje met collega’s, omdat grenzen moeten worden verlegd en er nauw moet worden samengewerkt, zodat iedereen met een goed gevoel de top van de klimhal kan bereiken.


Vergaderen, meetings en teambuilding

Met het Oranjewoud als achtertuin kan Mountain Network Heerenveen ook diverse outdooractiviteiten organiseren, waarin teambuilding centraal staat. Ook uw zakelijke bijeenkomsten zijn bij ons in goede handen; onze samenwerking met Hotel / Restaurant Tjaarda zorgt ervoor dat uw vergaderingen en meetings een unieke en sportieve rand krijgen. Kijk snel verder voor ons aanbod aan activiteiten en arrangementen.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: 088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl