Mountain Club Heerenveen

De leukste en spannendste club van Friesland

Mountain Club is de jeugdklimclub van Mountain Network. Iedere Mountain Network locatie in Nederland heeft een eigen Mountain Club. Je leert er alles over de klim- en bergsport en leert er nieuwe klimmaatjes kennen. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Word lid van de Mountain Club van hét klimcentrum van Friesland, Mountain Network Heerenveen. Drie keer per week worden er Recreanten Trainingen verzorgd voor kinderen uit het Basis Onderwijs (CDE) en kinderen uit het Voortgezet Onderwijs (JAB). Tijdens deze trainingen maak je (spelenderwijs) kennis met het klimmen. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Zoals met je klimmaatjes van de Mountain Club meegaan naar het Ardennenweekend. Hieronder lees je wanneer de trainingen gegeven worden:

Trainingen

Training CDE: 8 t/m 13 jaar
Training JAB: 14 t/m 19 jaar
Training CDE+JAB: 8 t/m 19 jaar

Soort training* Dag Tijdstip
Training CDE Woensdag 16:00 – 17:30 uur
Training CDE Zaterdag 09:30 – 11:00 uur
Training CDE Zaterdag 11:00 – 12:30 uur
Training JAB Dinsdag 17:30 – 19:00 uur
Training JAB Donderdag 17:30 – 19:00 uur
Training CDE+JAB Vrijdag 16:00 – 17:30 uur

*Op dit moment zijn we de groepen anders aan het indelen en om die reden kan het tot aan de zomervakantie mogelijk zijn dat je nog in een andere groep traint.

Lijkt het je wat?

Lijkt het je leuk om lid te worden van Mountain Club Heerenveen en te gaan klimmen? Meld je dan nu aan met het formulier bovenaan de pagina! Je kan je na de proefles direct inschrijven als lid van de Mountain Club als de proefles naar meer smaakt. Als je nog niet zelfstandig kunt klimmen of zekeren, dan volg je tijdens de training eerst een cursus van een instructeur. Tijdens de cursus klim je gewoon mee met de groep, maar krijg je samen met andere nieuwe klimmers van de Mountain Club extra uitleg en oefeningen m.b.t. knopen, veiligheid en zekeren. Natuurlijk is er elke les ook aandacht voor klimtechnieken, want met een beetje advies klim je al snel moeilijkere routes.

Wil je nog meer weten over onze Mountain Club, klik dan hier

Tarieven

Er zijn diverse abonnementsvormen voor de Mountain Club. Voor actuele tarieven kijk je op de pagina ‘tarieven’. De proefles is uiteraard helemaal gratis!

Hierboven kun je de leeftijdscategorie kiezen. In de boekingsmodule vind je de mogelijke data en tijden voor een proefles en kun je deze direct reserveren.
 

Direct boeken

Opgeven
Direct boeken

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Heerenveen
+31 (0)88 123 68 30 of mail: heerenveen@mountain-network.nl

Contactinformatie

Telefoon
088 - 123 68 30
heerenveen@mountain-network.nl