Bedrijfsuitje Nieuwegein

Het leukste bedrijfsuitje van Utrecht

Bent u op zoek naar een sportief en ludiek bedrijfsuitje in Nieuwegein, Utrecht en omstreken? Of misschien wilt u wel op een unieke manier vergaderen in het midden van Nederland. Mountain Network Nieuwegein biedt vele mogelijkheden tot het verzorgen van uw bedrijfsuitje, vergadering en zakelijke meetings. Een bedrijfsuitje in Nieuwegein is een ervaring, die niet ophoudt bij de klimsport alleen. Full service met een glimlach is ons devies en niets is onmogelijk. Wij hebben diverse (klim)arrangementen, cateringmogelijkheden en andere opties, die wij u graag voorleggen. Laat Mountain Network Nieuwegein u verrassen door de vele sportieve opties.


Op naar de Top in Nieuwegein

Ons meest gekozen arrangement is het Op naar de Top-arrangement. Dit bedrijfsuitje is geschikt voor iedereen, of hij nu ervaring heeft met klimmen, of niet. Tezamen met een professionele instructeur krijgt iedereen de gelegenheid om zijn klimtalenten te ontdekken op onze 15 meter hoge klimmuur. U zal merken dat de klimsport bij uitstek geschikt is als bedrijfsuitje en als teambuilding, u zal met uw collega’s moeten samenwerken en vertrouwen in elkaar moeten hebben, zodat iedereen met een goed gevoel de klimwand kan bedwingen. Na het sportieve gedeelte staat ons team in het gezellige bergsportcaf√© klaar met een hapje en een drankje zodat u nog even kan napraten in een informele sfeer over de ervaringen die u gedurende de dag heeft beleefd.


Vergaderen, meetings en teambuilding

Naast het Op naar de Top-arrangement biedt Mountain Network Nieuwegein diverse andere activiteiten aan. In samenwerking met MeetingDistrict kunnen wij uw gehele vergadering of meeting verzorgen van het actieve gedeelte tot de catering. Kijk hieronder voor de diverse mogelijkheden.