Open Dag Mountain Network Arnhem

Kom een kijkje nemen in hét klim- en bergsportcentrum van Gelderland


Op zondag 7 oktober van 09:00 tot 17:00 uur staan de deuren van Mountain Network Arnhem open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen in hét klim- en bergsportcentrum van Gelderland!

KLIMCLINICS

Op deze dag vinden er de gehele dag klimclinics plaats voor iedereen die onder begeleiding van onze instructeurs kennis wil maken met de klimsport. Daarnaast kun je ook een kijkje kunnen nemen in RijnBoulder of over onze Adventure Towers. Dus altijd al eens kennis willen maken met de klimsport? Dit is je kans! De clinics kosten slechts € 5,00 per persoon (normaal € 15,00 per persoon)

Gedurende de dag worden er twee soorten kennismakingslessen gegeven:

  • Klimuitje voor jeugd & gezin: geschikt voor het hele gezin! Maak kennis met de klimsport en ga met elkaar aan de slag om de klimwanden te bedwingen. (minimale leeftijd is 7 jaar).
  • Kennismakingsles voor volwassenen: geschikt voor volwassenen die kennis willen maken met het sportklimmen. Ben je van plan om de basiscursus te volgen, of wil je weten of de sport wat voor jou is? Dan is deze kennismakingsles perfect geschikt voor jou!

Indien er voor het klimuitje of de kennismakingsles in een blok minder interesse is, dan kunnen we de twee samenvoegen tot één groep. 

Op nog geen 250 meter afstand ligt ons nieuwe bouldercentrum RijnBoulder. Ook zij zetten op 7 oktober de deuren open en verzorgen allerlei leuke activiteiten. Wil je dus kennismaken met alle facetten van de klimsport, dan moet je zeker ook in RijnBoulder een kijkje nemen.

GRATIS ENTREE EN WORKSHOPS

Klimmers die zelfstandig kunnen klimmen ontvangen tijdens de open dag gratis entree en kunnen zich aanmelden voor bijvoorbeeld een workshop voorklimmen. Voor meer informatie en aanmelden voor de workshops, stuur je een mailtje naar arnhem@mountain-network.nl of schrijf je in via de lijsten op de balie. Daarnaast worden er de hele dag verschillende klimdemonstraties gegeven waaronder door de talenten van de Mountain Club. Daarnaast is het om 10:00 uur mogelijk om te klimmen met je kleine kids (3 tot 6 jaar). Een instructeur begeleidt de groep. Per ouder (met KVB) één kind. Plaatsen zijn beperkt, vol=vol. Aanmelden kan hieronder.

AANBIEDINGEN EN KORTINGEN

Entree is deze dag helemaal gratis, nieuwe leden profiteren van diverse aanbiedingen en iedereen ontvangt 10% korting in onze Mountain Shop. Onder de bezoekers worden twee beginnerscursussen Indoor Top Rope en een aantal bonnen voor een kennismakingsles verloot.

Mountain Network Arnhem

Mountain Network Arnhem is gelegen op Sportpark De Grote Koppel. Je kan bij ons op meerdere etages klimmen, er is een hoogteparcours aangelegd en er is de mogelijkheid om te boulderen. Het meest unieke aan deze staat echter in de achtertuin. De Adventure Towers zijn uniek voor Nederland en zorgen voor de nodige adrenaline in de buitenlucht. Met RijnBoulder om de hoek bieden we een complete ervaring voor de beginnende en gevorderde klimmer aan.

Programma:

De Adventure Towers zijn bedoeld voor kids van 8 t/m 16 jaar met een minimumlengte van 1.40 meter. In de blokken met een X verzorgen we de betreffende activiteit. In de boekingsmodule zie je of het blok nog beschikbaar is.

Tijd Klimuitje/
kennismakingsles
Adventure Towers
09:30-10:30 X
10:45-11:45 X X
12:00-13:00 X
13:00-13:30
13:30-14:30 X X
14:45-15:45 X
16:00-17:00 X

Klik hier voor de routebeschrijving. Tot ziens op 7 oktober.

Kies hieronder de gewenste clinic. In de boekingsmodule geef je het aantal personen op (maximaal 4) en klik je op de datum van de open dag (7 oktober). Je ziet dan alle beschikbare tijden.

Direct boeken

Beschikbare data voor Open Dag Mountain Network Arnhem
Locatie Data Opgeven
Datum boeken

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Arnhem
+31 (0)88 123 69 15 of mail: arnhem@mountain-network.nl