Teamuitje Amsterdam

De sportiefste teambuildingsdag van Amsterdam

Voor een unieke en sportieve manier van teambuilding moet u bij Mountain Network Amsterdam zijn. Wij geven een uniek en sportieve twist aan uw teambuildingsdag. Mountain Network Amsterdam is gevestigd in ‘De Eretribune’, een gloednieuw sportcomplex in Amsterdam. Onze klimhal is 15 meter hoog en de klimwanden zijn opgebouwd volgens ons unieke 3d-systeem. Zo staan wij garant voor een sportieve en spannende teambuildingsdag.


Teamklimmen

Het Teamklimmen-arrangement staat garant voor een spannende en unieke invulling van uw teambuildingsdag. Onder begeleiding van een professionele instructeur gaan u en onze collega’s de klimmuur bedwingen. U zal direct merken dat u vertrouwen in uw collega’s moet hebben en goed moet samenwerken, want u gaat niet zomaar de klimwand op; u doet dit geblinddoekt of aan elkaar vast gemaakt. Samenwerken en vertrouwen staan centraal in deze sportieve activiteit.


Vergaderen, meetings, bedrijfsuitjes

Mountain Network Amsterdam biedt de mogelijkheid om uw zakelijke meetings in een sportieve omgeving te verzorgen. Onze vergaderzalen hebben de modernste faciliteiten en met bijvoorbeeld een teamklimmen-arrangement staan wij garant voor een unieke vergadering of meeting. Wij verzorgen uw gehele activiteit, van actief tot  catering, van aankomst tot einde. Kijk hieronder voor de diverse mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: 088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl