Mountain Club Arnhem

De leukste klimclub van Gelderland

  • Kom klimmen bij de leukste klimclub van Nederland
  • Een proefles is geheel gratis en verplicht je verder tot niets

Boeken

Instroom
vanaf 8 jaar
Locaties
Arnhem

Mountain Club is de jeugdklimclub van Mountain Network. Iedere Mountain Network locatie in Nederland heeft een eigen Mountain Club. Je leert er alles over de klim- en bergsport en leert er nieuwe klimmaatjes kennen. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

De Mountain Club Arnhem is speciaal opgericht voor jeugd die houdt van klimmen. Op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag worden er Recreanten Trainingen verzorgd door diverse trainers met elk hun eigen kracht. Fleur van Olst is contactpersoon voor de Mountain Club Arnhem. Tijdens deze trainingen maak je (spelenderwijs) kennis met het klimmen. De Selectie Trainingen worden verzorgd door ervaren klimmer en trainer Arlen Stengers. De jeugd uit deze groep is lekker fanatiek en doet regelmatig mee aan (landelijke) wedstrijden. Naast deze trainingen organiseren wij ieder jaar verschillende leuke activiteiten. Hieronder zie je wanneer de groepen trainen.

Trainingen

Soort training  Dag Tijdstip Contactpersoon 
Training tot 13 jaar oud Maandag 16:30 – 18:00 uur Fleur
Training tot 13 jaar oud Dinsdag 16:30 – 18:00 uur Fleur
Training tot 13 jaar oud Donderdag 16:30 – 18:00 uur Fleur
Training vanaf 13 jaar oud Maandag 18:30 – 20:00 uur Fleur
Training vanaf 13 jaar oud Dinsdag 18:30 – 20:00 uur Fleur
Training vanaf 13 jaar oud Donderdag 18:30 – 20:00 uur Fleur
Training alle leeftijd Zaterdag 11:15 – 12:45 uur Fleur

Lijkt het je wat?

Lijkt het je leuk om lid te worden van Mountain Club Arnhem en te gaan klimmen? Meld je dan nu aan via het formulier voor een proefles! Op maandag (boven 13) of vrijdag (onder 13) kun je instromen. Je kan je na de proefles direct inschrijven als lid van de Mountain Club als de proefles naar meer smaakt. Als je nog niet zelfstandig kunt klimmen of zekeren, dan volg je tijdens de training eerst een cursus van een instructeur. Tijdens de cursus klim je gewoon mee met de groep, maar krijg je samen met andere nieuwe klimmers van de Mountain Club extra uitleg en oefeningen m.b.t. knopen, veiligheid en zekeren. Natuurlijk is er elke les ook aandacht voor klimtechnieken, want met een beetje advies klim je al snel moeilijkere routes.

Tarieven

Er zijn diverse abonnementsvormen voor de Mountain Club. Voor actuele tarieven kijk je op de pagina ‘tarieven’. De proefles is uiteraard helemaal gratis!

Direct boeken

Leeftijd Opgeven
Direct boeken

Hierboven kun je de leeftijdscategorie kiezen. In het volgende lijstje zie je alle beschikbare tijden voor een proefles voor die categorie. Heb je al een proefles gedaan en wil je meetrainen met de Mountain Club, neem dan contact op met de locatie. Zij helpen je graag verder. 

 

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Arnhem
+31 (0)88 123 69 15 of mail: arnhem@mountain-network.nl

Contactinformatie

Telefoon
088 - 123 69 15
arnhem@mountain-network.nl