Mountain Club Arnhem

De leukste klimclub van Gelderland


Mountain Club is de jeugdklimclub van Mountain Network. Iedere Mountain Network locatie in Nederland heeft een eigen Mountain Club. Je leert er alles over de klim- en bergsport en leert er nieuwe klimmaatjes kennen. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Boek een proefles

De Mountain Club Arnhem is speciaal opgericht voor jeugd die houdt van klimmen. Op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag worden er Recreanten Trainingen verzorgd door diverse trainers met elk hun eigen kracht. Tijdens deze trainingen maak je (spelenderwijs) kennis met het klimmen. De Selectie Trainingen worden verzorgd door ervaren klimmers en trainers. De jeugd uit deze groep is lekker fanatiek en doet regelmatig mee aan (landelijke) wedstrijden. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Zoals met je klimmaatjes van de Mountain Club meegaan naar het Ardennenweekend. Heb je het klimvirus daarna helemaal te pakken, schrijf je dan in voor een van de Climbing Camps in de zomermaanden.

Hieronder zie je wanneer de groepen trainen:

Trainingen

  • Training CDE 8 t/m 13 jaar
  • Training JAB 14 t/m 19 jaar
Soort training* Dag Tijdstip Trainer
Training CDE Dinsdag 16:00 – 17:30 uur Sjors & Ruben
Training CDE Donderdag 16:00 – 17:30 uur Sjors & Feiko
Training CDE Vrijdag 16:00 – 17:30 uur Iwan & Ruben
Training CDE Vrijdag 17:30 – 19:00 uur Iwan & Ruben
Training JAB Dinsdag 17:30 – 19:00 uur Sjors & Ruben
Training JAB Donderdag 17:30 – 19:00 uur Sjors & Feiko
Training alle leeftijd Zaterdag 09:30 – 11:00 uur
11:00 – 12:30 uur
Iwan, Rutger & Sjors

Lijkt het je wat?

Lijkt het je leuk om lid te worden van Mountain Club Arnhem en te gaan klimmen? Onderaan deze pagina kun je een gratis proefles boeken! Als je op ‘DIRECT BOEKEN’ klikt kun je zien op welke dagen je een proefles kunt volgen. Lijkt het je na de proefles leuk om lid te worden en wekelijks te komen klimmen? Vraag na afloop bij de instructeur of aan de balie op welke dag(en) je mee kan trainen. Als je nog niet zelfstandig kan klimmen of zekeren volg je tijdens de trainingen gelijk een cursus. Tijdens de cursus klim je gewoon mee met de groep, maar krijg je samen met andere nieuwe klimmers van de Mountain Club extra uitleg en oefeningen over knopen, veiligheid en zekeren, naast natuurlijk aandacht voor klimtechnieken.

Wil je nog meer weten over onze Mountain Club, klik dan hier

Tarieven

Er zijn diverse abonnementsvormen voor de Mountain Club. Voor actuele tarieven kijk je op de pagina ‘tarieven’. De proefles is uiteraard helemaal gratis!

Hieronder kun je de Trainingsgroep kiezen. In de boekingsmodule vind je de mogelijke data en tijden voor een proefles en kun je deze direct reserveren.

Direct boeken

Training Opgeven
Direct boeken

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Arnhem
+31 (0)88 123 69 15 of mail: arnhem@mountain-network.nl

Contactinformatie

Telefoon
088 - 123 69 15
arnhem@mountain-network.nl