Mountain Club Nieuwegein

De leukste klimclub van Utrecht


Mountain Club is de jeugdklimclub van Mountain Network. Iedere Mountain Network locatie in Nederland heeft een eigen Mountain Club. Je leert er alles over de klim- en bergsport en leert er nieuwe klimmaatjes kennen. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Boek een proefles

De Mountain Club Nieuwegein is de leukste klimclub van Nieuwegein, Utrecht en omstreken. Je leert er veel over klimmen, doet veel spelletjes en leert nieuwe klimmaatjes kennen. Vier keer per week worden er Recreanten Trainingen verzorgd voor kinderen uit het Basis Onderwijs (BO) en kinderen uit het Voortgezet Onderwijs (VO). Tijdens deze trainingen maak je (spelenderwijs) kennis met het klimmen. De Mountain Club wordt onder andere begeleid door Mark Harmsma. Mark is ook gelijk contactpersoon voor de Mountain Club Nieuwegein.

Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Zoals met je klimmaatjes van de Mountain Club meegaan naar het Ardennenweekend. Heb je het klimvirus daarna helemaal te pakken, schrijf je dan in voor een van de Climbing Camps in de zomermaanden.

Hieronder lees je wanneer de trainingen gegeven worden:

Trainingen Mountain Club 

Op dit moment zijn de VO groepen helemaal vol. We organiseren wel proeflessen, maar hanteren een wachtlijst. Voor de BO-groepen geldt dat we enkel op woensdagen en donderdagen nog plek hebben. alle proeflessen vinden plaats op vrijdag.

  • Training CDE 8 t/m 13 jaar
  • Training JAB 14 t/m 19 jaar
Soort training* Dag Tijdstip Trainer
Training CDE Woensdag 15:00 – 16:30 uur Mark & Karlijn
Training CDE Donderdag 16:30 – 18:00 uur Mark & Chenet
Training CDE Vrijdag 16:00 – 17:30 uur Mark & Melissa
Training CDE Zaterdag 09:00 – 10:30 uur Mark & Karlijn
Training CDE/JAB Vrijdag 17:30 – 19:00 uur Karlijn & Melissa
Training CDE/JAB Zaterdag 10:45 – 12:15 uur Mark & Melissa
Training JAB Dinsdag 17:30 – 19:00 uur Mark & Ewout
Training JAB Woensdag 16:30 – 18:00 uur Mark & Karlijn
Training JAB Zaterdag 12:30 – 14:00 uur Mark & Melissa

*Op dit moment zijn we de groepen anders aan het indelen en om die reden kan het tot aan de zomervakantie mogelijk zijn dat je nog in een andere groep traint.

Lijkt het je wat?

Lijkt het je leuk om lid te worden van Mountain Club Nieuwegein en te gaan klimmen? Meld je dan nu aan via het formulier voor een proefles! Je kan je na de proefles direct inschrijven als lid van de Mountain Club als de proefles naar meer smaakt. Als je nog niet zelfstandig kunt klimmen of zekeren, dan volg je tijdens de training eerst een cursus van een instructeur. Tijdens de cursus klim je gewoon mee met de groep, maar krijg je samen met andere nieuwe klimmers van de Mountain Club extra uitleg en oefeningen m.b.t. knopen, veiligheid en zekeren. Natuurlijk is er elke les ook aandacht voor klimtechnieken, want met een beetje advies klim je al snel moeilijkere routes.

Tarieven

Er zijn diverse abonnementsvormen voor de Mountain Club. Voor actuele tarieven kijk je op de pagina ‘tarieven’. De proefles is uiteraard helemaal gratis!

Let op: op dit moment is het niet mogelijk om een proefles te boeken i.v.m. de corona maatregelen. Als je interesse hebt stuur dan een mail naar Nieuwegein@mountan-network.nl. We zetten je dan op de wachtlijst en zodra we weer proeflessen aanbieden ontvang je van ons een mail.

Hieronder kun je de leeftijdscategorie kiezen. In de boekingsmodule vind je de mogelijke data en tijden voor een proefles en kun je deze direct reserveren.

Direct boeken

Training Opgeven
Direct boeken

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Nieuwegein
+31 (0)88 123 69 10 of mail: nieuwegein@mountain-network.nl

Contactinformatie

Telefoon
088 - 123 69 10
nieuwegein@mountain-network.nl