Mountain Club Nieuwegein

De leukste klimclub van Utrecht

Mountain Club is de jeugdklimclub van Mountain Network. Iedere Mountain Network locatie in Nederland heeft een eigen Mountain Club. Je leert er alles over de klim- en bergsport en leert er nieuwe klimmaatjes kennen. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

De Mountain Club Nieuwegein is de leukste klimclub van Nieuwegein, Utrecht en omstreken. Je leert er veel over klimmen, doet veel spelletjes en leert nieuwe klimmaatjes kennen. Vier keer per week worden er Recreanten Trainingen verzorgd voor kinderen uit het Basis Onderwijs (CDE) en kinderen uit het Voortgezet Onderwijs (JAB). Tijdens deze trainingen maak je (spelenderwijs) kennis met het klimmen. De Mountain Club wordt door onze enthousiaste trainers begeleid.

Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Zoals met je klimmaatjes van de Mountain Club meegaan naar het Ardennenweekend. Heb je het klimvirus daarna helemaal te pakken, schrijf je dan in voor een van de Climbing Camps in de zomermaanden.

Hieronder lees je wanneer de trainingen gegeven worden:

Trainingen Mountain Club 

  • Training CDE 8 t/m 13 jaar
  • Training JAB 14 t/m 19 jaar
Soort training* Dag Tijdstip
Training CDE/JAB Dinsdag 16:30 – 18:00 uur
Training CDE Woensdag 15:00 – 16:30 uur
Training JAB Woensdag 16:30 – 18:00 uur
Training CDE Donderdag 16:30 – 18:00 uur
Training CDE/JAB Vrijdag 16:30 – 18:00 uur
Training CDE Zaterdag 09:00 – 10:30 uur
Training CDE/JAB Zaterdag 10:45 – 12:15 uur
Training JAB Zaterdag 12:30 – 14:00 uur

Lijkt het je wat?

Lijkt het je leuk om lid te worden van Mountain Club Nieuwegein en te gaan klimmen? Meld je dan nu aan via het formulier voor een proefles! Je kan je na de proefles direct inschrijven als lid van de Mountain Club als de proefles naar meer smaakt. Als je nog niet zelfstandig kunt klimmen of zekeren, dan volg je tijdens de training eerst een cursus van een instructeur. Tijdens de cursus klim je gewoon mee met de groep, maar krijg je samen met andere nieuwe klimmers van de Mountain Club extra uitleg en oefeningen m.b.t. knopen, veiligheid en zekeren. Natuurlijk is er elke les ook aandacht voor klimtechnieken, want met een beetje advies klim je al snel moeilijkere routes.

Let op! Om teleurstelling te voorkomen;  de proeflessen voor de Mountain Club worden alleen ingepland op dagen en tijdstippen wanneer der ruimte is. Wanneer het niet mogelijk is om een datum/tijdstip te kiezen, dan betekent dit dat de groep vol is. Voor meer informatie hierover kunt u ook mailen naar nieuwegein@mountain-network.nl

Wil je nog meer weten over onze Mountain Club, klik dan hier

Tarieven

Er zijn diverse abonnementsvormen voor de Mountain Club. Voor actuele tarieven kijk je op de pagina ‘tarieven’. De proefles is uiteraard helemaal gratis!

Hierboven kun je de leeftijdscategorie kiezen. In de boekingsmodule vind je de mogelijke data en tijden voor een proefles en kun je deze direct reserveren.

 

Direct boeken

Training Opgeven
Direct boeken

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Nieuwegein
+31 (0)88 123 69 10 of mail: nieuwegein@mountain-network.nl

Contactinformatie

Telefoon
088 - 123 69 10
nieuwegein@mountain-network.nl