Mountain Club Nieuwegein

De leukste klimclub van Utrecht


Mountain Club is de jeugdklimclub van Mountain Network. Iedere Mountain Network locatie in Nederland heeft een eigen Mountain Club. Je leert er alles over de klim- en bergsport en leert er nieuwe klimmaatjes kennen. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Boek een proefles

De Mountain Club Nieuwegein is de leukste klimclub van Nieuwegein, Utrecht en omstreken. Je leert er veel over klimmen, doet veel spelletjes en leert nieuwe klimmaatjes kennen. Twee keer per week worden er Recreanten Trainingen verzorgd voor kinderen uit het Basis Onderwijs (BO) en kinderen uit het Voortgezet Onderwijs (VO). Tijdens deze trainingen maak je (spelenderwijs) kennis met het klimmen. De begeleiding van Mountain Club Nieuwegein is in handen van Frederieke ter Welle en Peter Schaekers. Contactpersoon is Emiel Buitendijk. Hieronder lees je wanneer de trainingen gegeven worden:

Trainingen Mountain Club

Het is op dit moment niet mogelijk om nieuwe leden op de zaterdag te laten instromen. De woensdag kan nog wel. Neem voor meer informatie contact op met de locatie Nieuwegein. 

Soort training Dag Tijdstip Trainer
Training BO Woensdag 15:30 – 17:00 uur Peter & Frederieke
Training BO Zaterdag 10:00 – 11:30 uur Peter & Frederieke
Training VO Woensdag 17:00 – 18:30 uur Peter & Frederieke
Training VO Zaterdag 11:30 – 13:00 uur Peter & Frederieke

Lijkt het je wat?

Lijkt het je leuk om lid te worden van Mountain Club Nieuwegein en te gaan klimmen? Meld je dan nu aan via het formulier voor een proefles! Je kan je na de proefles direct inschrijven als lid van de Mountain Club als de proefles naar meer smaakt. Op woensdagmiddag en op zaterdag kun je instromen. Als je nog niet zelfstandig kunt klimmen of zekeren, dan volg je tijdens de training eerst een cursus van een instructeur, zodat je je Klimvaardigheidsbewijs haalt. Hierna ga je met je nieuwe klimmaatjes vooral veel klimmen en leer je steeds moeilijkere routes te klimmen.

Tarieven

Er zijn diverse abonnementsvormen voor de Mountain Club. Voor actuele tarieven kijk je op de pagina ‘tarieven’. De proefles is uiteraard helemaal gratis!

Hieronder kun je de leeftijdscategorie kiezen. In de boekingsmodule vind je de mogelijke data en tijden voor een proefles en kun je deze direct reserveren.

Direct boeken

Categorie Opgeven
Direct boeken

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Nieuwegein
+31 (0)88 123 69 10 of mail: nieuwegein@mountain-network.nl

Contactinformatie

Telefoon
088 - 123 69 10
nieuwegein@mountain-network.nl