Open Dag RijnBoulder

Kom een kijkje nemen in ons bouldercentrum


Op zondag 10 november van 09:00 tot 17:00 uur staan de deuren van RijnBoulder open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen in ons Bouldercentrum met Grand Café + Pizzabar!

BOULDERCLINICS

Op deze dag vinden er de gehele dag boulderclinics plaats voor iedereen die onder begeleiding van onze instructeurs kennis wil maken met de bouldersport. Dus altijd al eens kennis willen maken met boulderen? Dit is je kans! De clinics kosten slechts € 5,00 per persoon (normaal € 15,00 per persoon). De allerjongsten (4 t/m 6 jaar) worden opgevangen door een medewerker, terwijl jij lekker gaat boulderen.

Op nog geen 200 meter afstand vind je Mountain Network Arnhem, ons Klimcentrum. Ook zij zetten hun deuren open op 10 november. Wil je kennismaken met alle facetten van de klimsport? Dan moet je ook zeker bij hen een kijkje nemen.

GRATIS ENTREE EN WORKSHOPS

Bezoekers die al eerder geboulderd hebben ontvangen deze dag gratis entree en kunnen zich aanmelden voor diverse workshops zoals ´dyno´ of ´inlezen´. Zorg wel dat je als klant bij ons staat geregistreerd. Dat kan op locatie, maar van te voren inschrijven scheelt veel tijd.

De workshops worden gegeven door onze Bouldermaster Arlen. Hiernaast wordt er een boulderdemonstratie gegeven door de talenten van de Mountain Club. Planning van de workshops:

Workshop 1 10:00 – 11.00 uur Introductie techniek
Workshop 2 11:15 – 12.15 uur Work-out in de Trainingszone
Workshop 3 13.00 – 14.00 uur Yoga
Workshop 4 14:15 – 15.15 uur Dyno

Onderaan deze pagina, onder het kopje direct boeken, is het mogelijk om je aan te melden voor een workshop.

AANBIEDINGEN EN KORTINGEN

Entree is deze dag helemaal gratis, nieuwe leden profiteren van diverse aanbiedingen en iedereen ontvangt 30% korting op kleding van Mammut en La Sportiva in onze Mountain Shop. Onder de bezoekers worden twee basiscursussen boulderen en een aantal bonnen voor een boulderuitje verloot. Maak deze dag ook kans op een gratis etentje bij La Rocca voor maximaal 4 personen!

RIJNBOULDER EN GRAND CAFÉ + PIZZABAR LA ROCCA

RijnBoulder, in de voormalige Rijnhal in Arnhem Zuid, is de jongste locatie van Mountain Network. Met ruim 2000 m2 vloeroppervlak is het tevens één van de grootste boulderhallen van Nederland! Naast de vele uitdagingen op de wanden voor jong en oud, beginnend en gevorderde boulderaar, biedt RijnBoulder samen met Pizzabar La Rocca een complete ervaring aan.

Klik hier voor de routebeschrijving. Tot ziens op 10 november.

Kies hieronder de gewenste clinic. In de boekingsmodule geef je het aantal personen op (maximaal 4) en klik je op de datum van de open dag (10 november). Je ziet dan alle beschikbare tijden. Je betaalt direct online. 

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Clinic Opgeven
Direct boeken

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Arnhem Rijnboulder
+31 (0)88 123 68 50 of mail: rijnboulder@mountain-network.nl