Mountain Club

Dé leukste klimclub van Nederland

Vind jij klimmen het leukste dat er is? Word dan lid van de Mountain Club in één van de klimcentra van Mountain Network. Je leert van alles over de klim- en bergsport en je maakt er nieuwe vrienden!


Mountain Club is de jeugdklimclub van Mountain Network. Elke klimhal heeft een eigen Mountain Club. Je leert er alles over de klim- en bergsport. Vanuit deze Mountain Club worden trainingen voor de jeugd verzorgd. De recreanten trainingen zijn speciaal voor de jeugd die kennis wil maken met klimmen. Dit zijn trainingen waarin plezier hebben en spelenderwijs leren klimmen centraal staan. De selectietrainingen zijn bedoeld voor de jeugd die nog beter in klimmen wil worden. Voor de echte fanatiekelingen dus! In deze selectietraining train je onder begeleiding van een ervaren klimmer/trainer en doe je als je durft mee aan wedstrijden!

Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Zoals met je klimmaatjes van de Mountain Club meegaan naar het Ardennenweekend. Heb je het klimvirus daarna helemaal te pakken, schrijf je dan in voor een van de Climbing Camps in de zomermaanden.

Dus ben jij tussen de 8 en 18 jaar oud en doe je niets liever dan klimmen? En droom je van stoere avonturen in de bergen? Kom dan nu bij de Mountain Club!

Waar?

Wil je weten wanneer de Mountain Club dichtbij jou woonplaats traint en doet? Kijk dan hieronder naar de locatiepagina van jouw Mountain Club:

Lid worden?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag lid worden van de Mountain Club, dan schrijf je dan in voor een proefles. Dit kan op de pagina van de Mountain Club van de locatie van jouw voorkeur. Als je het dan echt heel leuk vindt, dan leer je tijdens de trainingen de basisprincipes van het klimmen, waarna je een pasje krijgt, waarmee je overal in Nederland in klimhallen kan klimmen! Natuurlijk word je gelijk lid van de Mountain Club, waar je met al je klimmaatjes veel, heel veel gaat klimmen. Elke week leer je wel iets bij, waardoor jij een topklimmer wordt!

Facebook

 Mountain Club

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

 

Video